PRVI DAN NA FIDŽIJU

Elegantna u bijelom: Meghan Markle zablistala u stajlingu dostojnim princeze

23.10.2018 u 10:52

Bionic
Reading

Meghan Markle se sa svojim suprugom, princem Harryjem nalazi u 16-dnevnom posjetu Australiji i Oceaniji, a simpatični kraljevski par stigao je na Fidži, gdje je glavna zvijezda, kao i obično, bila prelijepa Amerikanka koja se proslavila ulogom u seriji 'Suits'

Tamnokosa zvijezda serije 'Suits', koja će u proljeće postati mama, za ovu je prigodu odabrala elegantno izdanje kojem se nema što prigovoriti.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Meghan, koja u trudnoći blista posebnim sjajem, plijenila je poglede u profinjenoj haljini dugih rukava s potpisom australskog brenda Zimmerman. Ovaj ženstveni stajling začinila je s nekoliko efektnih detalja, poput naušnica koje je dobila na poklon od kraljice Elizabete II, upečatljivog šešira s potpisom Stephena Jonesa i prekrasne narukvice, koju joj je poklonio princ od Walesa. Dakako, outfit ne bi bio potpun bez zanimljivog crnog clutcha.

Princ Harry, vojvoda od Sussexa, odlučio se za sivo odijelo i cipele od brušene kože, ne ispuštajući iz vida trudnu suprugu koja sve teže podnosi naporan raspored na turneji, pa je, kako piše magazin People, Kensingtonska palača odlučila smanjiti obveze lijepe Meghan.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zbog izrazito natrpanog programa vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili su smanjiti broj obaveza idućih dana', rekao je izvor za britanske medije.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se Meghan osjeća izvrsno, preporučeno joj da se više odmara. Zato će planirane posjete skratiti, a jednu je obavezu već preskočila. Princ Harry je podijelio medalje u biciklističkoj utrci u sklopu Igara Invictus, a predajući medalje obratio se natjecateljima i publici rekavši da mu se supruga odmara. 'Trudnoća ima svoje zahtjeve', rekao je Harry.