prva dama u new yorku

Elegantan look Sanja Musić Milanović začinila je torbicom s uzorkom zebre

20.09.2023 u 10:33

Bionic
Reading

Predsjednik RH Zoran Milanović nakon Kanade posjetio je New York te će se danas obratiti Općoj skupštini Ujedinjenih naroda, a koja je u utorak započela sa 78. zasjedanjem

Svoj boravak u New Yorku iskoristio je i za susret s Hrvatima koji žive u tom gradu, ali i drugim gradovima na Istočnoj obali SAD-a.

Kao i uvijek, supruga hrvatskog predsjednika, dr. Sanja Musić Milanović ostala je vjerna svom besprijekornom modnom stilu.

  • +18
Predsjednik Zoran Milanović u New Yorku Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić

Prva dama Hrvatske dobro je poznata po svojim elegantnim modnim izdanjima koja uključuju ženstvene komade klasičnog izgleda, što je dokazala i u New Yorku prilikom susreta s hrvatskim iseljenicima.

  • +9
Sanja Musić Milanović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić

Da su modne kombinacije koje uključuju monokromatske komade odlična ideja, potvrdila je svojim lookom i prva dama Hrvatske.

Crna bluza s efektnom kragnom i detaljem volana u kombinaciji s hlačama širokih nogavica, također u crnoj boji, odličan je modni spoj kojim naprosto ne možete pogriješiti.

Ovu elegantnu kombinaciju, koja bi se svidjela ljubiteljicama poslovne elegancije, uvijek dobro odjevena liječnica upotpunila je zanimljivim detaljem - torbicom efektnog uzorka zebre - kojim je uspješno podignula ovaj chic outfit.

Slojevito ošišana kosa počešljana na jednu stranu i crveni ruž zaokružili su ovu modnu priču prve dame Hrvatske.