RUŽIČASTA RASKOŠ

Efektno izdanje holivudske miljenice: Drew Barrymore sve je zasjenila na crvenom tepihu

25.06.2022 u 12:52

Bionic
Reading

Imati vlastiti talk show za Barrymore je dugi niz godina bio samo san, no sve se promijenilo 2020. godine kada je na američkom CBS-u debitirala emisijom ‘The Drew Barrymore Show’. Zvijezda ‘Charlijevih anđela’ ovog je tjedna osvojila dva Emmyja za svoj talk show, a tim je povodom uspjela posebno zablistati na crvenom tepihu

Na 49. dodjeli nagrada Daytime Emmy Awards održanim u Pasadeni glavnom zvijezdom postala je Drew Barrymore, prošetavši crvenim tepihom u raskošnoj ružičastoj kreaciji.

Za njezino upečatljivo izdanje pobrinuo se poznati stilist Lee Harris, a svoju slavnu klijenticu odjenuo je u dugu haljinu s dramatičnim ogrtačem koju je samo za nju kreirao dizajner Pier Paolo Piccioli na čelu modne kuće Valentino.

  • +4
Drew Barrymore Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

Ružičastu boju kreacije koja je suptilno naglašavala figuru zvijezde ‘Charlijevih anđela’ pratili su komadi identične boje, poput prošivene torbice s metalnom ručkom i vrtoglavo visokih platformki s potpisom Valentino.

Monokromno izdanje Barrymore je uz sugestije stilista 'razbila' masivnim nakitom tirkizne boje s potpisom njujorškog brenda nakita Iradj Moini.

RUŽIČASTA RASKOŠ

Valentino oduševio novom kolekcijom koju je obilježila vedra nijansa, stvorena posebno za ovu talijansku modnu kuću

Pogledaj galeriju