U SUPER HALJINI

Ecija Ivušić sve je zgodnija!

24.06.2014 u 10:31

Ecija Ivušić za novu kolekciju Martine Felje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ženstveni krojevi haljina kakvima nas iz sezone u sezonu oduševljava naša svjetski poznata dizajnerica Martina Felja odlično pristaju uz ljepotu i osobnost voditeljice Ecije Ivušić

Poznata dizajnerica Martina Felja, ususret nadolazećem Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, predstavlja svoju prvu kampanju za tzv. morsku (cruise) kolekciju. Poznata po ženstvenim krojevima, koji prate liniju ženskog tijela, i ovoga ljeta Martina ženu vidi u laganim haljinama, ugodnih prozračnih materijala.


'Kolekcija se sastoji od haljina koje odlično mogu funkcionirati u dnevnoj i večernjoj varijanti, što mi je ujedno bila i inspiracija. Namijenjena je poslovnim ženama koje vole udobnost i praktičnost. U dnevnoj varijanti mogu kombinirati haljine uz ugodne cipele, a za večernji izlazak uz cipele s visokom petom', izjavila je povodom snimanja svoje prve kampanje Martina Felja.

Sve su haljine jednostavnih krojeva koji prate žensku siluetu i obogaćene su detaljima od čipke, naborima i pliseom. Boje koje prevladavaju u kolekciji su zelena, tirkizna, nježna roza i bijela. Haljine Martine Felje odavno su osvojila srca holivudskih ljepotica među kojima su Rumer Willis, Nataša Bedingfield, Carrie Preston, Candace Cameron, a omiljena je i među mnogim našim zvijezdama.

Zaštitno lice cruise kampanje voditeljica je Ecija Ivušić koja se sjajno našla u ulozi žene kakvom je vidi Martina Felja. 'Volim dizajn Martine Felje, jer uvijek ima ženstvene krojeve i materijale koji ističu žensko tijelo. Cijela ova cruise kolekcija iznimno je nosiva i udobna i haljine se mogu kombinirati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Idealne su za popodnevne ili recimo večernje šetnje po nekoj jadranskoj rivi', izjavila je na snimanju kampanje voditeljica Ecija.

Frizura i make-up koji su naglasak stavili na romantični boho stil izvrsno se uklapanju u novu cruise kolekciju Martine Felje.

Najznačajniji modni događaj ljeta Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove će se sezone prvi put održati u Zagrebu. U idiličnom ugođaju jednog od najljepših zagrebačkih parkova na Tomislavovu trgu u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije. Revija Martine Felje a na rasporedu je u subotu 28. lipnja.