NOVA FRIZURA

Ecija Ivušić promijenila imidž i poručila: 'S nekim stvarima se u životu vrijedi kockati'

10.12.2017 u 19:01

Bionic
Reading

Voditeljica Ecija Ivušić promijenila je frizuru, ali samo na kratko. Lijepa voditeljica izašla je u subotnji provod u grad, zbog čega je poželjela izgledati nešto drugačije nego inače

Televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić pronašla je novi look za večernje izlaske. Plavokosa ljepotica dva dana za redom na Instagramu je osvanula s novom frizurom koja je, po svemu sudeći, samo privremeno rješenje.

Lijepoj voditeljici je očigledno dosadila duga plava kosa, pa se odlučila na blagu, ali efektnu promjenu - šiške. 'Život je suviše kratak da bismo imali dosadnu frizuru', napisala je poznata ljepotica ispod fotografije na kojoj pozira za selfie.

Life is too short to have boring hair 💋#bangs

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Iako bi mnogi na prvu pomislili da se voditeljica ošišala, riječ je ekstenzijama s kojima u svega nekoliko sekundi možete imati šiške. Domišljata Ecija dosjetila se jednostavnog načina kako u trenu začiniti dnevni ili večernji look, bez potrebe za promjenama zbog kojim bi možda zažalila.

Šiške je nosila tijekom izlaska u jedan casino, gdje se okušala i u igrama na sreću. Obzirom da je sreća bila na njezinoj strani, voditeljica je kući ponijela i dobitak, pa je potaknuta njime ispod objavljenje fotografije objavila i misao posvećanu životnim ulaganjima koje svatko od nas povremeno stavlja na kocku.

'...Ovaj put nije bilo all in i dobitak nije bio velik. Ali je dobitak. Taman onakav da mi potvrdi da se s nekim stvarima u životu vrijedi kockati', zaključila je Ecija.

  • +5
Ecija Ivušić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld