HIT U NASTAJANJU

Džemperi su uvijek in, a ove verzije dominiraju kolekcijama vodećih brendova

27.03.2023 u 10:06

Bionic
Reading

Neovisno o trendovima, komadi od pletiva na čelu s džemperima predstavljaju tradicionalan odabir čim nastupi pad temperatura, a sudeći po svježim kolekcijama renomiranih brendova iduće sezone jesen/zima mogli bi se nositi i u večernjim prigodama

Topli džemper neizostavan je odjevni predmet u zimskoj garderobi. Mekan, topao i obavijajući, najčešće ga ističemo u ležernijim stajlinzima, no sudeći po kolekcijama renomiranih brendova za sezonu jesen/zima 2023. godine, džemperi bi mogli imati ključnu ulogu u večernjim izdanjima.

Na Tjednu mode u Milanu, otkrivena je nova strana ovog toplog komada verzijama s jednim rukavom što ih čini pravim rješenjem i za večernje kombinacije.

U talijanskoj Max Mari, džemper s jednim rukavom nosi se uz udobne hlače, vuneni šešir i druge rukavice, kako bi se sa stilom zaštitili od hladnoće.

  • +19
Max Mara Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modna kuća Fendi, s druge strane, predstavlja džemper s golim ramenima čiji se rukavi vežu na vratu, u kombinaciji s klasičnim modelom sivih hlača.

  • +5
Fendi Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na modnoj reviji Guccija isticao se crni džemper stvoren od meke angore i kombiniran s prozirnom suknjom pencil kroja. Super svestran i topli komad, prikladan za nošenje od jutra do večeri.