Novo iz Dr. Oetkera

Džemfix Super 3:1 za pomoć pri pripremi zimnice

16.05.2012 u 15:43

Bionic
Reading

Ne morate biti posebno vješti u kuhinji kako bi sami pripremili staklenku domaćeg džema ili marmelade u kojima ćete uživati i razveseliti svoje prijatelje malim slatkim doživljajem. Kako proljeće donosi mnoštvo raznih vrsta šarenog i ukusnog sezonskog voća, poput jagoda, marelica, trešanja, višanja te najrazličitijih bobica, uživajte u pripremi zimnice uz proizvode za pomoć pri ukuhavanju koje vam donosi Dr. Oetker

Dr. Oetker predstavlja novi proizvod za pomoć pri ukuhavanju – Džemfix Super 3:1, idealan za pripremu izrazito voćnih marmelada, pekmeza, džemova i želea. Uz njega, potrebno je dodati čak tri puta manje šećera nego u tradicionalnom načinu pripreme (na 1250 g voća ide samo 350 g šećera) te su potrebne samo 3 minute kuhanja čime se štedi vrijeme i novac. Dr. Oetker Džemfix Super 3:1 može se koristiti sa svježim i smrznutim voćem, a novitet je kako se ukuhavati može i sa tekućim sladilima čime posebno odgovara dijabetičarima. Svojom jedinstvenom recepturom Džemfix Super 3:1 pomoći će i početnicima da brzo i jednostavno naprave slatku zimnicu i svježe voće pretvore u neodoljive marmelade, džemove i želee.

Za uspješnu i kvalitetnu pripremu slatke zimnice tu su još i ostali dobro poznati Dr. Oetker pomogaći pri ukuhavanju, poput limunske kiseline, konzervansa, Vinobrana i Želirnog šećera Extra 2:1 te omiljene linije Džemfix proizvoda – Classic 1:1, Extra 2:1 i Extra 2:1 za šljive.