prirodni sastojci

Dva kvalitetna skincare noviteta s potpisom brenda Zorina mast, konačno dostupna svima

13.09.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Rijetko tko nije čuo za legendu o Babi Zori, nastalu prije više od 100 godina, a ona je još kao djevojčica pomagala majci spravljati jednostavnu, ali ljekovitu mast za pomoć prilikom kožnih tegoba te je s vremenom u selu dobila i svoj prepoznatljiv naziv - 'ljekovita Zorina mast'. Njezinoj su djelotvornosti mogli svjedočiti i mnogi korisnici nakon što je, prije nekoliko godina, mast prepoznata i na širem hrvatskom tržištu te sada već stoji na policama mnogih obitelji kao neizostavan proizvod svakog kućanstva

Od tada brend Zorina mast razvija svoju paletu proizvoda za njegu kože, uvijek imajući na umu iste principe koji su krasili stav i karakter Babe Zore – ljekovita svojstva preuzeta iz prirode, uz formulacije koje dokazano pomažu u svakodnevnoj njezi kože.

U ovo kasno ljeto brend Zorina mast predstavlja nam dva noviteta koja rade čudesne stvari za vašu kožu, a gotovo su potpuno temeljeni na sastojcima iz prirode.

Zorina mast - Natural micelarna voda s enzimima ananasa

Radi se o potpuno prirodnoj micelarnoj vodi, prvom koraku svakodnevne njege koja otklanja sve nečistoće što ih koža prikupi tijekom dana. Temeljita, ali istovremeno i blaga, idealna je za sve vrste kože te skidanje make-upa s lica i očiju.

Ova je Natural micelarna voda temeljena na čistom hidrolatu naranče, a on po svojoj prirodi dubinski čisti, ali istovremeno umiruje i njeguje kožu lica, enzimima ananasa - koji uz čišćenje vrše blagu površinsku eksfolijaciju kože - te alantoina i trostruke hijaluronske kiseline koji vraćaju kožu u njezinu prirodnu formu.

Zbog nečistoća koje prodiru u dublje slojeve (uglavnom uzrokovane onečišćenjima iz zraka i okoliša) i kojima treba obavezno dubinsko čišćenje, u ovom predivnom biljnom koktelu koriste se i brojni ekstrakti koji posjeduju osobine dubinskog čišćenja, npr. korijen đumbira, menta, naranča, list masline i krastavac, a koji će zajedničkim snagama vašu kožu kvalitetno pripremiti za ostatak njege.

Zašto je ova micelarna voda toliko posebna?

Svakim čišćenjem, osim važnosti koju ono neosporno ima za kožu, djelomično stvaramo i kontraefekt, tj. uklanjamo zaštitu koju ona prirodno sama stvara, pa je potrebno pripaziti na to da joj kvalitetnom njegom oduzeto obavezno i nadomjestimo. Iz tog razloga ova izvanredna prirodna formulacija sadrži i dva izuzetno bitna sastojka – alantoin, poznati aktivator regeneracije kože snažnog protuupalnog djelovanja, i trostruku hijaluronsku kiselinu, a ona koži nadomješta izgubljenu vlagu i potiče njezino zadržavanje, pri čemu prvenstveno jača njezinu oslabljenu barijeru.

Upravo iz tih razloga korištenje Natural micelarne vode s enzimima višestruk je dobitak za kožu te će ona biti vidno čista, hiratizirana i svježa.

Još jedan sjajan prirodni proizvod koji će svojim sastavom uveseliti našu kožu je Zorina mast - Vitamin C serum.

S obzirom na izvrstan i veoma raznolik sastav te usko fokusirano djelovanje na kožu, ovaj Vitamin C serum može se svrstati među najbolje proizvode na tržištu.

Vitamin C ima jednostavnu, ali nezaobilaznu ulogu u našem zdravlju, a naročito u ljepoti i mladolikom izgledu naše kože. On ublažava pigmentacije i mrljice koje s godinama nastaju na njoj i ujednačava njezin tonus te je jedan od najjačih stimulatora koji pridonosi jačanju i stvaranju prirodnog kolagena.

Nakon primjene Vitamin C seruma, s visokim udjelom prirodnih sastojaka, koža istog trenutka djeluje svježe, zategnuto i mladoliko - poprima zdrav sjaj, popravlja se njezin tonus i ističe njezina prirodna svježina. Izvrstan je kao korak prije nanošenja dnevne kreme - pogotovo SPF kreme, kojoj se u kombinaciji s vitaminom C pojačava djelovanje - kao i make-upa, kojem daje onaj prirodni glow što ga svi obožavamo.

Ono što je uobičajen izazov prilikom korištenja vitamina C zadržavanje je njegove stabilnosti, odnosno njegove maksimalne učinkovitosti jednom kada je izvučen iz svoje sredine. Upravo tu leži tajna ovog Vitamin C seruma - osim visokog udjela askorbinske kiseline, ojačan je svime što je potrebno da bi vitamin C ostao aktivan i potentan te imao maksimalno djelovanje na ljepotu i zdravlje naše kože - biofermentiranom višnjom acerolom i tuštom, hidroliziranim proteinima biljaka koje prirodno obiluju vitaminom C, poput kelja, šipka i limuna, te brojnim drugim formama vitamina C izuzetim iz prirodnog okruženja.

Kako bi se zatvorio cijeli krug djelovanja te da bi Vitamin C serum bio maksimalno iskorišten, dodani su mu:

  • visokovrijedni antioksidanti koji pojačavaju ili pak potenciraju njegovo djelovanje (biotin, riboflavin, niacinamid)
  • zaštićeni oblici vitamina C koji se aktiviraju i otpuštaju tek u dodiru s kožom te
  • biljni ekstrakti koji revitaliziraju, regeneriraju, pomlađuju i održavaju mladenačke osobine kože.

Neka vaša koža uživa u maksimalnim dobrobitima iz prirode pomoću tradicionalne recepture te uz mrvu znanosti, što ove proizvode čini svevremenskima.

Sve informacije o proizvodima brenda Zorina mast možete pronaći na njihovom webu te IG i FB profilu.