NAPLAĆENI ZLI TRAČEVI

Duo Brangelina dobio parnicu protiv tabloida

22.07.2010 u 22:36

Bionic
Reading

Angelina i Brad pokrenuli su parnicu protiv britanskog tabloida koji je iznio vijest da se rastaju te su potvrdili da su novinari u potrazi za senzacijom spremni na maštovite izmišljotine

U siječnju ove godine britanski tabloid News of the World iznio je vijest da su se Angelina Jolie i Brad Pitt konzultirali s odvjetnikom za razvode te počeli dogovarati sporazum o podjeli imovine i skrbništvu nad njihovo šestoro djece.

S iznenađujuće mnogo detalja priča je planula i proširila se u javnosti, a unatoč javnom demantiju iz kampa Brangelina, uredništvo tabloida nije povuklo priču. Tjedan dana kasnije Angie i Brad podigli su optužnicu protiv tabloida, a ovaj tjedan stigla je i presuda u njihovu korist. Osim financijske odštete, odgovorni za tekst iz News of the World morali su javno priznati da je cijela vijest bila čista izmišljotina.

'Kad je News of the World odbio javno pobiti iznesene optužbe i ispričati se za nanesenu štetu, te time ostavio čitatelje u uvjerenju da je trač možda istinit, par je shvatio da nema alternative osim da podnese tužbu protiv njih. Današnja pobjeda označava kraj te priče za Brada i Angelinu', izjavio je njihov odvjetnik Keith Schilling u priopćenju za javnost.

Zvjezdano-glumački par nije prisustvovao sudskoj raspravi na kojoj je došlo do novčane nagodbe, ali nije poznato o kojoj je svoti riječ.