SVE JE IZNENADILA

Dugo je nismo vidjeli: Neprepoznatljiva Kim Basinger crvenim tepihom prošetala u kultnim bijelim tenisicama

22.10.2019 u 10:43

Bionic
Reading

Duže izbivanje iz javnosti seks simbol 90-ih Kim Basinger nadoknadila je pojavom na crvenom tepihu humanitarnog događanja 'Last Chance for Animals' na Beverly Hillsu

Osim što se rijetko viđa na crvenom tepihu, 65-godišnja oskarovka na velikim kinoplatnima posljednji se put pojavila 2017. godine u zadnjem nastavku filmske trilogije '50 nijansi', u kojem je utjelovila lik poslovne partnerice i bivše ljubavi Christiana Greya.

Humanitarno događanje 'Last Chance for Animals' za Kim Basinger bilo je dovoljan povod za rijetko pojavljivanje na svečanim događanjima. Crvenim tepihom na Beverly Hillsu u Los Angelesu, zvijezda filma 'L.A. Povjerljivo' prošetala se u jednostavnom, no ništa manje efektnom izdanju u znaku kremastog odijela inspiriranog muškim stilom odijevanja.

  • +4
Kim Basinger Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

Navedenu kombinaciju Kim je naglasila običnom bijelom majicom, dok je po pitanju obuće brojne iznenadila netipičnim odabirom za hod na crvenom tepihu – modelom kultnih starki u bijeloj boji.

Iako je zagazila u šesto desetljeće života, Kim se može pohvaliti mladolikim izgledom koji, prema mišljenju mnogih, uspješno održava estetskim zahvatima, a njega je ovoga puta naglasila make-upom u bakrenim tonovima za koji je zaslužan vizažist Fidel Gonzalez.

Modno pravilo 'manje je više' slavna američka glumica i bivša Bondova djevojka odlučila je slijediti odbacivši ideju nošenja nakita, dok se po pitanju frizure odlučila za nemarnu punđu s naglašenim prednjim pramenovima.

Nakon razvoda 2002. godine od proslavljenog glumca Aleca Baldwina, s kojim ima 23-godišnju kćer Ireland Baldwin, Kim Basinger godinama solira.