KERI RUSSELL

Dugo je nismo vidjeli: Zvijezda kultne serije plijenila je elegancijom u haljini zanimljivog dekoltea

26.10.2021 u 13:21

Bionic
Reading

Domaći gledatelji najviše ju pamte po ulozi Felicity u istoimenoj seriji iz 90-ih, a danas 45- godišnja glumica Keri Russell i dalje osigurava pozornost javnosti gdje god se pojavi

Zvijezda serije 'Felicity' posljednjih dana marljivo promovira svoj novi film, triler 'Antlers', a na njegovoj svečanoj projekciji u New Yorku postala je glavnom zvijezdom zahvaljujući elegantnom, modnom odabiru.

  • +4
Keri Russell Izvor: Profimedia / Autor: Bryan R. Smith / AFP / Profimedia

Protekle godine Russell je otkrila kako se još uvijek bori s osjećajem nelagode na velikim događanjima te kako bi imala dovoljno samopouzdanja bira savršeno krojene komade, što je i ovoga puta bio slučaj.

O njezinim besprijekornim izdanjima na promo turneji brine poznata stilistica Danielle Goldberg, a svojoj slavnoj klijentici ovoga puta sugerirala je nošenje zanimljivog modela crno-bijele haljine s potpisom brenda Proenza Schouler.

Duboki izrez na području dekoltea i struka otkrivao je svjetlucajuću, bijelu podstavu nalik topiću s detaljem čvora, a elegantan dojam kreacije dodatno je naglasila presijavajućom torbicom clutch i bisernim naušnicama kojim je oplemenila frizuru zalizane punđe.