KERI RUSSELL

Slavna glumica sasvim iskreno: 'Na crvenom tepihu ne volim biti glavna atrakcija. Ne želim biti dijelom modnog natjecanja'

10.03.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Američka glumica i zvijezda serije 'Felicity', Keri Russell, od 90-ih godina uživa posebnu medijsku pozornost, a u novom intervjuu istaknula je kako se još uvijek osjeća nelagodno na crvenom tepihu

Slavna 43-godišnja glumica objasnila je da iako neke zvijezde uživaju u svečanim izdanjima i poziranju fotoreporterima na crvenom tepihu, ona i njezin suprug, glumac Matthew Rhys, još uvijek se bore s osjećajem nelagode na takvim velikim događanjima.

'Matthew i ja na Met Gali gledali bismo kako drugi uzvanici samouvjereno poziraju na crvenom tepihu i kada je došao red na nas, okrenuo se i rekao mi: 'Osjećam se tako uplašeno', na što sam mu ja odgovorila: 'I trebao bi biti. Ovo je jednostavno zastrašujuće'', otkriva zvijezda serije 'Felicity', nadodavši kako se divi ljudima koji bez ikakvih problema poziraju na crvenom tepihu, no da ona to jednostavno ne može.

  • +2
Keri Russell Izvor: Profimedia / Autor: Gary Mitchell /Landmark Media / Newscom / Profimedia

Kako bi se ipak osjećala samopouzdano, glumica se najčešće oslanja na izdanja u znaku savršeno krojenih komada, poput odijela, kako bi izbjegla uspoređivanja s drugim ženama na crvenom tepihu.

'Uvijek ću se više prikloniti komadima inspiriranim muškim stilom odijevanja, osobito kada je riječ o događanjima s crvenim tepihom jer ne želim biti dio modnog natjecanja. Na crvenom tepihu ne volim biti glavna atrakcija, samo se želim dobro osjećati u vlastitoj koži', priznaje 43-godišnja glumica, ističući kako na nju posebno utječe stres koji se prirodno stvori uoči svečanih događanja i način na koji se ljudi prosuđuju na osnovi onoga što su odlučili odjenuti.