IRIS ANDROŠEVIĆ PINJUH

Dugo je nismo vidjeli: Bivša hrvatska manekenka modno zablistala na užarenoj špici

14.08.2021 u 12:23

Bionic
Reading

Iako su gradovi na obali u ljetnoj sezoni postali nove modne meke, središtem hrvatske metropole i dalje koračaju pažljivo dotjerane prolaznice, a njima se ovoga puta pridružila bivša hrvatska manekenka, Iris Androšević Pinjuh

Minijaturni, kao i prozračni modni komadi u kojima je borba s ljetnim vrućinama utoliko lakša, posljednjih dana očekivano dominiraju stajlinzima stajliš prolaznica na zagrebnačkoj špici, a nerijetko im se pridruže i poznata lica s domaće javne scene.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Nakon domaće odvjetnice Jadranke Sloković, bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh također je postala dijelom street style scene na zagrebačkoj špici.

Danas uspješna poduzetnica i dizajnerica interijera nije uspjela proći ispod radara fotografu tportala, a užarenom špicom prošetala je u ljetnom izdanju bez greške.

Odjevnu kombinaciju u znaku prljavo ružičaste haljineod tankoga pletiva, Iris je parirala uz rado viđene ljetne komade poput tirkiznoga nakita i ravnih sandala s tankim remenčićima. Uz sunčane naočale plavih stakala, bijelom torbicom s ručkama zmijskoga uzorka naglasila je svoje ljetno izdanje za špicu.