STAJLIŠ ODVJETNICA

S hit torbicom za kojom žude modne ovisnice: Jadranka Sloković nije prošla nezapaženo na zagrebačkoj špici

12.07.2021 u 15:51

Bionic
Reading

Koliko se trude ići u korak s aktualnim trendovima, prolaznice na zagrebačkoj špici gotovo svakodnevno potvrđuju, a njima se ovih dana pridružila i jedna od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, Jadranka Sloković

Uvijek pomno dotjerana, Jadranka Sloković redovito privlači pozornost svojim modnim odabirima, a njima nerijetko dominiraju jedni od najpoželjnijih dizajnerskih komada. Tportalovom fotografu nije uspjela proći ispod radara na zagrebačkoj špici, a kojom se prošetala s novim modnim ulovom - hit torbom s potpisom Bottega Venete.

  • +6
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Godine 2019, najveći adut ove talijanske kuće postala je torba The Pouch, koja izgledom podsjeća na oblak, a izrađena je od mekane kože. Na krilima njezinog velikog uspjeha, Bottegin dizajner Daniel Lee u narednim sezonama predstavioa je unaprjeđene verzije svog modnog hita.

U prvom redu riječ je o inačicama s dodatkom masivnog zlatnog lanca, a kakvu je u svoju kolekciju uvrstila i jedna od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica.

Na zagrebačkoj špici prošetala je verziju u boji senfa, a koliko ide u korak s aktualnim trendovima potvrdila je i odjevnom kombinacijom.

Poput brojnih zaljubljenica u modu, domaća odvjetnica također ne može odoljeti trendu odjevnih komada u duhu ludih 70-ih. Njega je istaknula kombinacijom trapezica i boho bluze, dok su njezin odabir obuće činile sandale s detaljem trendovskog, četvrtastog potplata.