TONY JE BAŠ JAKO ZALJUBLJEN

Dubravka me liječi svojom ljubavlju

06.02.2014 u 09:53

Bionic
Reading

U intervjuu za In Magazin Tony Cetinski je objasnio zašto je imao tri vjenčanja, a kada je počeo pričati o svojoj novoj supruzi Dubravki, nije mogao sakriti sreću

'Ona je žena dijete, a to je nešto što je jako kompatibilno meni. Ja sam isto tako, iako imam 44 godine, dosta djetinjast. Mislim to zadržati u sebi do kraja. Nekako sam uvijek govorio da tog malog princa u sebi ljudi trebaju zadržati. Ona obožava djecu, djeca nju obožavaju i to ti je sasvim dovoljno. Osim onih nekih baš intimnih stvari o kojima ne volim pričati javno. Naravno, to su naše intimne stvari', rekao je Tony za In Magazin.

Zaljubljeno je pričao o Dudi, a kada je opisivao sliku kojom se šale na vlastiti račun, na kojoj je on u invalidskim kolicima, a ona zaljubljena medicinska sestra, opisao ju je riječima: 'Dubravka je medicinska sestra koja umjesto crvenog križa ima srce. Ona me liječi svojom ljubavlju.'


Otkrio je i da je prije no što je Dudu zaprosio preko naslovnice učinio to privatno, kako je objasnio, 'za svaki slučaj'.

Istaknuo je da Duda ima odličan odnos s njegovo dvoje djece, petogodišnjom Pijom i 16-godišnjim Christianom, koje ima iz prijašnjih brakova.

Tony je najavio novi duet sa Željkom Joksimovićem, za koji kaže da će sigurno biti hit, ali i koncert za Valentinovo u Čakovcu.