UDOBNOST PRIJE SVEGA

Dua Lipa isfurala najomraženije čizme na modnoj sceni, no ne i bilo kakvu verziju

12.10.2022 u 13:20

Bionic
Reading

Poput slavnih sestara Hadid, jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice obožava eksperimentirati s trendovima kakvi su modnom scenom drmali početkom nultih godina

Kolika je ljubiteljica Y2K modne estetike, Dua Lipa potvrdila je i svojim posljednjim stajlingom objavljenim na Instagramu.

Milijune pratitelja zanosna Kosovarka počastila je novim setom fotografija na kojima je do izražaja došla posebna verzija omraženih uggsica.

Usprkos tome što se veliki broj zaljubljenika u modu jedno vrijeme opirao trendu toplih i prije svega udobnih čizama kojima estetika nije na prvom mjestu, modni status uggsica više se ne mora dokazivati, posebice nakon brojnih dizajnerskih suradnji, a jednu takvu predstavila je zanosna Kosovarka.

Uggsice kojim je zaokružila jesensko izdanje stižu ravno s modne piste u Londonu, na kojim su predstavljene u sklopu kolekcije brenda Knwls za sezonu proljeće/ljeto 2023. godine.  

U odnosu na originalnu verziju, ovaj model uggsica stiže s mnoštvom srebrnih ringova, a Dua Lipi ovo nije prvi put da je pala na čari čizmi glomaznog izgleda.

Početkom godine pohvalila se kolekcijom Moon Boots čizmi za snijeg koje, poput Uggsica, s padom temperatura osiguravaju neizmjernu toplinu i udobnost.

Podstavljene čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije