duga, crna i zavodljiva

Pripijena kreacija koja ne trpi nesavršenosti: Zanosna Kosovarka oduševila je u haljini koja nije za svakoga

1/15

Dua Lipa

Svečana večeru u organizaciji Clooney Foundation okupila je brojna slavna lica, a među njima bila je i Dua Lipa koju je zbog hrabrog stajlinga bilo nemoguće ne primijetiti. Za tu je priliku odjenula elegantnu crnu haljinu u kojoj je izgledala otmjeno i vrlo zavodljivo. Decentni nakit i skupljena kosa u punđu samo su dodatno naglasili savršen dojam.

Pjevačicu smo naviknuli viđati senzacionalnim scenskim kostimima dok je na turneji, a za prvu dodjelu nagrada Justice Albie koju je organizirala Zaklada Clooney oduševila je stajlingom koji je nastao zahvaljujući Lorenzu Posoccu. Odabrao joj je Verasce Medusa haljinu – zapanjujuću kreaciju okruglog izreza koja je savršeno prijanjala uz tijelo, a najupečatljiviji detalj svakako su bili zlatni i srebrni gumbi koji su se spuštali niz prsa i uz bokove sve niz noge. Nakon ovakve kreacije nikada više nećete pomisliti da su crne haljine dosadne i neupečatljive.

Dua Lipa

Dua Lipa

Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / PROFIMEDIA / STEPHEN LOVEKIN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Prethodna slika Sljedeca slika
Na gala svečanosti Clooney Foundation koja se održala u New Yorku stigla je i pjevačica Dua Lipa i oduševila svojim stajlingom s potpisom Versacea
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 01.10.2022 u 13:42