POGLEDAJTE I UVJERITE SE

Druga strana Zrća: zalutala djeca i glomazni otpad

04.08.2010 u 11:28

Bionic
Reading

Dok Zrće živi 24 sata dnevno u seksu, drogi i bučnim ritmovima, pogledajte kako izgleda druga strana razuzdanosti

O samom Zrću sve znate – cjelodnevni partiji, bazeni ispunjeni pjenom, alkoholom i njegovim posljedicama, razgolićena mladež u ritmičkom ljuljanju i površnom zavođenju i rijeke papirnatih novčanica koje otvaraju sva vrata životnih raspojasanosti po domaće.

Kako svaka medalja ima dvije strane, tako i na samom Zrću, prekrivena slojevima raskalašenosti i zabave, postoji druga, znatno životnija i realnija priča. Dok zlatna, srebrna, pijana i drogirana mladež šeće od partyja do partyja i tu i tamo se bućne u more, mala djeca (da, ima i takvih!) hvataju zrake sunca sa sladoledom u ustima i leptirićima na rukama, ispod oka promatrajući nestvarne prizore odrvenjenih tijela izloženih suncu.

U isto vrijeme, s radne strane šanka, one gdje je party tek gomila posla, konobarice peru čaše i tanjure te na brzu ruku slažu nove i nove runde pića potiho odbrojavajući sate i dane do kraja neprekidnog tuluma.

No najveća suprotnost ušminkanog Zrća divlji su otpadi iza klubova s gomilama smeća koje nimalo ne podsjećaju na blještavilo s prednje strane medalje. Sve to možete vidjeti na našoj stranici na Facebooku u galeriji naše fotografkinje Lucije Bušić – Druga strana Zrća.