s potpisom saint LAURENTA

Dovoljno velika za sve sitnice: Omiljena torba slavnih dama dobila je novu verziju

23.03.2023 u 12:35

Bionic
Reading

Nakon što je na modnoj sceni debitirala prošle godine, torba Icare s potpisom brenda Saint Laurent postala je omiljenim modelom dama iz svijeta slavnih. Godinu dana kasnije, dizajner Anthony Vaccarello ponudio je novi model, podjednako velikih proporcija

Na krilima komercijalnog uspjeha torbe Icare, stiže novi model imena Es, suptilno lansiran na novom izdanju Tjedna mode u Parizu.

Prikladno, Vaccarello je odabrao Saint Laurentov rodni grad za njezino lansiranje, pozvavši svoje slavne sljedbenice da ga testiraju. Za vrijeme trajajanja Tjedna mode u francuskoj prijestolnici s maksi torbom Es u rukama tako je viđen britanski model Rosie Huntington-Whiteley uz američku glumicu i redateljicu, Oliviu Wilde.

Sa svojim prostranim proporcijama, novi adut s potpisom Saint Laurenta stvoren je ‘u duhu putovanja’, kako ističu iz brenda. Za razliku od oblikovanije torbe Icare, model Es poprima ogromnu spuštenu siluetu, s dugim ručkama i uklonjivim kožnim remenom koji omogućuje njezino nošenje preko tijela.

Iako po mnogim karakteristikama drugačije, torba Es s hit modelom Icare dijeli bezvremenske kvalitete. Izrađena je od teleće kože s prepoznatljivim lozenge prošivom i utisnutim, prodornim logom Cassandre po sredini.

Nasljednicu torbe Icare u narednim mjesecima nesumnjivo ćemo viđati u stajlinzima najpoznatijih dama današnjice, a u prodaji se nalazi po cijeni od 3800 EUR.

  • +12
Hit torbe za 2023. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije