PRVE PRETRAGE

Doris Vrečko prebačena na psihijatrijski odjel

21.10.2010 u 21:41

Bionic
Reading

Prvi liječnički nalazi manekenke, koja leži u KBC-u Zagreb, otklonili su sumnje u teže bolesti. Ipak, liječnici još uvijek ne znaju zbog čega je izgubila svijest, a lijepa manekenka i voditeljica prebačena je na psihijatrijski odjel

Voditeljica 'Automotiva' Nove TV i manekenka Doris Vrečko koja je u ponedjeljak navečer prebačena u KBC Zagreb, nakon što je kod kuće, pred televizorom, izgubila svijest, doznaje Večernji list, s neurološkog je prebačena na psihijatrijski odjel bolnice!

Prvi rezultati su pokazali da nije riječ o moždanom udaru ili epileptičkom napadu. Doris je imala uredne nalaze EEG-a, a ni CT mozga nije pokazao znakove bolesti. Ta 26-godišnja djevojka imala je i uredne toksikološke nalaze, što jasno govori da je isključeno korištenje bilo kakvih vrsta opijata. Liječnici misle, kako neslužbeno doznaje Večernji list, da je nesvjestica uzrokovana velikim psihičkim preopterećenjem koje je onda izazvalo dekompenzaciju organizma (stres vrlo često može poremetiti prirodnu ravnotežu organizma i tlak, pa može dovesti do kolapsa) i nesvjesticu.

Modni krugovi nagađaju da se emotivna Doris sve teže nosila s tim što su njezine veze završavale prije nego bi i počele. Ne tako davno šuškalo se da je u vezi s Nikolom Karabatićem, što je ovaj odmah opovrgnuo. Potom se i ime Zorana Mamića vezalo uz njezino, ali ne zadugo. Jedna je od najseksipilnijih hrvatskih manekenki, diplomirala je na Kineziološkom fakultetu i nekadašnja je prvakinja Hrvatske u mačevanju. Njezini prijatelji kažu da živi zdravo, ne konzumira alkohol niti koristi opijate. U dobrim je odnosima s roditeljima i poznata je kao samozatajna osoba koja ne voli izlaske i ima uski krug prijatelja.