ARILEO NA BIPA FASHION.HR-U

Domaći modni dvojac inspiriran glavnim hitom sezone

08.03.2017 u 12:46

Arileo kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Raskoš i minimalizam, romantika i militaristički stil – kontrasti koje modni dvojac Arileo uspješno spaja već godinama, prvi će se put predstaviti u sklopu najvećeg modnog događanja - Bipa Fashion.Hr-a

Modni brend koji već 14 godina obožavaju Hrvatice ni ove se sezone nije odmaknuo od svog prepoznatljivog modnog izričaja. Ipak, nova proljetna kolekcija ima malih promjena - pogotovo u konstrukciji i detaljima.

Inspirirana military trendom, kolekcija je rađena po osobnoj viziji mode kakvu Arileo stvara, stoga i dalje ostaju romantični s military elementima isključivo u konstrukciji.

Dizajnerski duo, čiji je zaštitni znak klasičan i promišljen dizajn, u svim svojim kolekcijama slavi žensku eleganciju i gracioznost, a svoj prepoznatljiv potpis zadržat će i u novoj kolekciji.

Dobro poznat monokromatski izričaj i romantičan Arileov stil i dalje će biti prisutan u svim modelima, jer su za ovaj modni dvojac klasika i ženstvenost uvijek u modi. Koriste i klasične maetrijale poput žoržeta, šifona, svile i čipke.

Nakon što su neko vrijeme uzeli predah od predstavljanja kolekcija putem modnih revija, njihov prvi nastup u sklopu Bipa Fashion.hr-a razveselit će publiku. 'Veselimo se ovoj suradnji i lijepo je opet osjetiti to uzbuđenje pred reviju, a podrška cijelog tima Bipa FASHION.HR-a obećava sjajno iskustvo', dodaju.

BIPA FASHION.HR-a održava se u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, od 29. ožujka do 1. travnja, a svoje će kolekcije predstaviti Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.