DELIGHT

Domaći brend lansirao model haljine za sve prigode u kojem je lako izgledati senzacionalno

17.10.2023 u 10:20

Bionic
Reading

Mnoge dame će se složiti da je prava sreća posjedovati komad odjeće nosiv u raznim prilikama. Bilo da je riječ o užurbanom danu ili opuštenom vikendu, važno je imati svog 'saveznika' u kojem će se svaka žena osjećati fenomenalno

Saveznik u obliku najpoželjnije haljine, dolazi s potpisom hrvatskog brenda DeLight. Fokus kampanje je haljina koja savršeno prati liniju tijela, a njezina moć stoji u tome što se poput kameleona prilagođava raznim izdanjima. Bila riječ o nekom svečanijem događanju, uz par lijepih štikli i komad upečatljivog nakita, moguće je izgledati ženstveno i senzacionalno.

'Haljina je komad koji najmanje percipiram u dizajnu i proizvodnji, no ova haljina je komad u koji vjerujem jednako kao u naša odijela. Haljina koju sada predstavljamo je upravo ta haljina, koja poput DeLight odijela i kaputa, treba biti u ormaru svake žene i koja zaista pristaje gotovo svim građama ženskog tijela. Čvrsta tkanina daje dodatnu potporu i pravi 'power' moment koji je divan dodatak samopouzdanju', objašnjava Ivan Friščić, dizajner i vlasnik brenda DeLight.

Bilo da je riječ o nekoj casual varijanti i ravnoj obući, u ovoj haljini je nemoguće proći nezamijećeno. Kaput, sako, baloner i kožna jakna - sve je dozvoljeno. Riječ je o vječnom komadu oko kojeg se poput idealne baze, gradi priča s bezbroj mogućnosti.

Brend DeLight glasi kao onaj čiji je svaki šav uvijek na mjestu, a preciznost izrade vrijedna je divljenja. Tako ovu 'kameleon' haljinu čini sastav od čak 95% vune i 5% elastina, a podstavu 95% viskoze i 5% elastina. Dolazi u više divnih boja, roza, zelena, bež, plava, crna, crvena. Izbor je velik, pa svatko može pronaći nešto za sebe. Kampanja odiše retro vibeom, koji je već godinama neizbježan, popularan, razigran i prilagodljiv.

  • +4
DeLight Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Franjo Matković