STALA U OBRANU DIKANA

Dolores Lambaša obrušila se na Igora Štimca

28.04.2010 u 07:18

Bionic
Reading

Dolores Lambaša ponovno se obračunava s neistomišljenicima putem svog Facebook profila. Ovoga puta na meti joj je Igor Štimac

Dolores Lambaša očito se osjetila pozvanom komentirati izjave Igora Štimca. Podsjetimo, Štimac je nedavno potvrdio svoju vezu s novom djevojkom, ali nije htio detaljnije komentirati kako 'ne bi postao dio svijeta kojem pripadaju Gotovac i Radeljak'.

'Štovani gospodine Štimac, Josip Radeljak zasigurno nije bio godinama u ljubavnoj vezi s Alkom Vuicom (koja Vas je na vlastitu nesreću jako voljela) dok su ga doma čekali ucviljena žena i troje djece, tako da uistinu nema razloga da se uspoređujete s njim. S Gotovcem možete jer su i njemu nedavno zbog laži izlili šampanjac na glavu. Uživajte!', napisala je Dolores u svom Facebook statusu.

Glumica je i inače poznata po obračunima putem popularne društvene stranice. Hoće li ova priča imati nastavak, odnosno hoće li Štimac reagirati, tek će se vidjeti. Ako je suditi po njegovom dosadašnjem skrivanju privatnosti, Dolores je ispalila pucanj u prazno.