OPET JE ZALJUBLJENA

Dolores Lambaša ljubi poznatog redatelja?

07.05.2013 u 15:32

Bionic
Reading

Vatrena crnokosa Šibenčanka navodno je ponovno zaljubljena. Novog odabranika je našla na setu serije 'Ruža vjetrova', a riječ je o redatelju Goranu Rukavini

Glumica Dolores Lambaša odnedavno je u vezi s 10 godina starijim redateljem Goranom Rukavinom, kojeg je upoznala i s kojim je surađivala na setu RTL-ove serije 'Ruža vjetrova', donosi Story.

Otkako je početkom godine okončala tri godine dugu vezu s poduzetnikom Josipom Radeljakom, uz kazališnu i filmsku glumicu Dolores Lambašu nije se povezivalo ime nijednog muškarca. No Story donosi da se posljednjih nekoliko tjedana 32-godišnju glumicu sve češće može vidjeti u društvu uspješnog redatelja Gorana Rukavine, na glasu kao iznimno šarmantnog muškarca.

Da Dolores i deset godina stariji redatelj rado zajedno provode slobodne trenutke, ekipa Storyja se uvjerila na Praznik rada, kada su ih i snimili zajedno u jednoj od njihovih šetnji Kaptolom. Par se potom, oko osam sati navečer, zaputio prema Centru Kaptol, gdje su puna dva sata uživali u zajedničkom druženju, a dok su ispijali piće, nisu im smetali ni znatiželjni pogledi koji su u tamnokosoj glumici prepoznali omiljeni lik iz popularne serije 'Ruža vjetrova'. Nakon završetka druženja 41-godišnji je redatelj, u maniri pravog kavalira, otpratio Dolores do obližnjeg stajališta taksija, a potom se zaputio u nepoznatom smjeru.