Kalmar Hair & Skin Boutique

Dolazi proljeće, a s njime smo spremni i za posebno beauty osvježenje

29.02.2024 u 13:11

  • +5

Kalmar Hair & Skin Boutique

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Bionic
Reading

Uživanje u novoj frizuri ili boji kose, nikada nije bilo uzbudljivije, a u Kalmar Hair & Skin Boutique-u znaju kako usrećiti svoje klijente

Dolaskom novog godišnjeg doba, dolazi i želja za osvježenjem i promjenom. Proljeće je vrijeme obnove, a nema boljeg načina nego ga započeti posjetom omiljenom beauty salonu. Svi želimo izgledati i osjećati se što je bolje moguće, a tu nam itekako mogu pripomoći stručnjaci za ljepotu.

Već svima dobro znano mjesto gdje je moguće tretmane obaviti na jednom mjestu je riječki Kalmar Hair & Skin Boutique. Ugodna atmosfera već pri samom ulasku, osvaja na prvu, a posvećenost i iskustvo stručnjaka, ulijeva sigurnost već pri prvom razgovoru.

Kao što i njihov slogan kaže – riječ je o omiljenom mjestu gdje kosa, koža i nokti imaju poseban tretman, svaki put.

Vaše ruke i stopala zaslužuju posebnu pažnju. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih manikura ili pak neobičnog dizajna noktiju, u Kalmaru će se pobrinuti da vaši nokti izgledaju besprijekorno. Za tretmane se koriste popularni OPI lakovi što garantira dugotrajnost ii kvalitetu. Također, opuštanje uz luksuzne tretmane pedikure, u potpunosti će pozitivno utjecati na cijelo tijelo.

Mnogi klijenti su vrlo 'osjetljivi' kada je u pitanju kosa. Postići povjerenje između klijenta i odabranog frizera ili kozmetičara, proces je koji se gradi. Za zdravu i sjajnu kosu u Kalmaru brine Manuela Pomor, koju svi od milja zovu Ela. Svojim znanjem i iskustvom, već godinama oduševljava vjerne ali i one nove klijente. Za besprijekornu manikuru i pedikuru, zadužena je Nikol Radonić. Svaki njezin rad je poput umjetničkog djela, a kada vidite rezultat, jednostavno je nemoguće ne zaljubiti se.

Ako je riječ o kosi ili noktima kojima je potrebna obnova radi određenog problema, tada je važno biti svjestan da je riječ o urednom i kontinuiranom dolasku na zakazane termine. U Kalmaru, stručnjaci s pažnjom prate sve trendove u hair industriji. Za svaki problem, postoji specijaliziran tretman, radilo se o samom vlasištu ili poteškoćama s dužinama ili teksturom. Ključni korak u održavanju glatke i sjajne kože je depilacija voskom. Vrlo je popularna zbog svoje učinkovitosti i dugotrajnih rezultata.

U Kalmaru je od nedavno moguće kupiti i isprobati i COOLA proizvode sa zaštitnim faktorom. Naime, koža pamti i zaštitni faktor bi trebao biti dio svačije rutine. Riječ je o američkom brendu koji proizvodi organske proizvode.