PRAVE VOJVOTKINJE

Kate Middleton i Meghan Markle vole modne izlete u kojima im štikle nisu potrebne

10.03.2019 u 10:40

Bionic
Reading

Rijetke su prilike kada članove kraljevske obitelji viđamo u sportskim izdanjima, a još rjeđe se u tim situacijama nađu ženske pripadnice monarhije. Ipak, vojvotkinje Meghan Markle i Kate Middleton nekoliko su puta do da pokazale zavidna izdanja i kada je riječ o ležernijim stajlinzima

Titula i dužnosti obavezale su ih na elegantna, dotjerana i otmjena izdanja, ženstvene kreacije i haljine koje oduzimaju dah. No to ne znači nužno da vojvotkinje nikada nećete vidjeti i u nešto ležernijim izdanjima.

Kada je angažman u sportskom duhupravila o odijevanju nešto su opuštenija, a to su prilike gdje ćete vojvotkinju Kate Middleton vidjeti u udobnim tenisicama, trenirci i sportskoj jakni. Pamtimo i njezin stajling od prije skoro tri godine kada se pojavila u šuškavoj crnoj trenirci na otvorenju sportskog centra za djecu u Londonu.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije tajna da 37-godišnja Kate voli sport, a omiljeni joj je tenis. Od djetinjstva pa sve do danas, ne propušta najvažniji teniski turnir u zemlji - Wimbledon.

Tijekom fakulteta Kate je bila aktivna u ženskoj momčadi sporta lacrosse, najsličnije hokeju na travi uz elemente rukometa i nogometa.

Za razliku od nje, Meghan Markle okrenuta je nešto sofisticiranijim sopotskim aktivnostima. Ona pak obožava jogu i pilates. Tu joj je ljubav još tijekom djetinjstva usadila majka, Doria Ragland, po zanimanju instruktorica joge.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Prije no što je preselila u London, Meghan se često moglo vidjeti tijekom odlaska na trening, u ležernim izdanjima. Jedan od omiljenijih odjevnih predmeta lijepoj Amerikanki su tajice. Upravo smo je u crnim tajicama imali prilike vidjeti prije nekoliko tjedana u New Yorku, kada je mnoge iznenadila.

Do sada još tijekom niti jednog kraljevskog angažmana nije imala odjevenu trenirku, već bi u sportskim situacijama prilagodila stajling događaju. Za vrijeme turneje po Australiji, vojvotkinja od Sussexa nosila je bijele tenisice s potpisom brenda Veja.

Nakon što je uočena u tenisicama Veja, prodaja za istima skočila je za nevjerojatnih 113 posto. Bio je to jedini put da smo 36-godišnju vojvotkinju vidjeli u tenisicama. Za ostale je ležernije prigode birala crne mokasine.