NIKAD NE GRIJEŠI

Dok svi pričaju o njezinim privatnim problemima, Severina prošetala gradom u savršenom proljetnom stajlingu

01.06.2020 u 14:57

Bionic
Reading

Severinu Kojić mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih domaćih zvijezda što je ponovno dokazala u proljetnom outfitu za čistu peticu

Usprkos trendovima koji se u modi ciklički mijenjaju, dobro je poznato pravilo kako s klasičnim rješenjima nikad ne možete pogriješiti.

Severina dolazi na sud Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Naša popularna pjevačica po pitanju mode nikad ne griješi pa se i na Općinski kazneni sud u Zagrebu uputila u još jednom izdanju za koji je zaslužila najbolje ocjene u društvu svoga odvjetnika Mate Matića.

Uvijek besprijekorno dotjerana, zgodna Splićanka iskombinirala je dva ključna komada za ovu sezonu: hlače od ispranog denima širih nogavica sa sakoom koji slavne ljepotice naprosto obožavaju ovoga proljeća.

Ovaj dnevni stajling odlično je nadogradila s klasikom koji nikad neće izaći iz mode, majicom na pruge, a look je upotpunila i neobičnim trobojnim stiletticama, moćnom, klasičnom crnom torbom s potpisom Diora, model Lady čija je cijena vrtoglavih oko 30 tisuća kuna i ležernom prebačenim balonerom dobro poznatog Burberry uzorka za koji treba izdvojiti 12 tisuća kuna.

Frizura stilizirana u blagim valovima, retro sunčane naočale okruglih okvira i velike naušnice u obliku morskih zvijezda savršeno su se uklopili u ovaj efektni look 48-godišnje glazbenice.

Inače, kako se nagađa u posljednje vrijeme u braku lijepe Severine i Igora Kojića ne cvatu ruže, a ulje na vatru dolili su i potezi para na Instagramu gdje su se 'otpratili', ali i samo nekoliko sati kasnije ponovno zapratili.