U CENTRU PAŽNJE

Dok njezinom suprugu prijeti opoziv, Melania Trump blista u bijelom

25.09.2019 u 13:17

Bionic
Reading

Predsjednik Donald Trump držao je govor na 74. sastanku Opće skupštine Ujedinjenih naroda u središnjem uredu UN-a u New Yorku, a podršku mu je pružila prva dama koja je je pomno slušala njegov govor i pritom plijenila pažnju svojim besprijekornim izgledom. Melania Trump okretala je glave u bijelom od glave do pete

Melania Trump pridružila se suprugu Donaldu Trumpu na sastanku Opće skupštine UN-a, zablistavši u prekrasnom bijelom kaputu na kopčanje, laskavog 'A' kroja s dva para džepova sa svake strane i dodatkom remena u struku.

Efektni kaput koji nosi potpis modne kuće Gucci istaknuo je vitku figuru lijepe Slovenke koja često odabire stajlinge poput ovog. Od početka mandata pa sve do danas kaputi 'A' kroja koji se uz pomoć remena stežu u struku postali su zaštitni znak lijepe prve dame.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Vanessa Carvalho

49-godišnja Slovenka je dan ranije plijenila pažnju u zgradi najpoznatije njujorške, a ujedno i svjetske burze NYSE na Wall Streetu u elegatnoj i seksi maloj crnoj haljini midi kroja koja prati liniju tijela. Pripijenu haljinu s potpisom talijanske modne kuće Prada Melania je zaokružila crnim salonkama s četvrtastim potplatom i detaljem kopče koje nose potpis francuskog dizajnera Rogera Viviera.

  • +4
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: Michael Nagle

Baš kao i dan ranije, Melania se i ovog puta odlučila za isfeniranu, voluminoznu frizuru blago uvijenih vrhova koju njeguje dugi niz godina. Poznata po tome da se ne voli kititi, Melania ni ovog puta nije nosila nakit, dok je make up bio vrlo decentan, s naglaskom na očima.