L'OCCITANE AKCIJA

Dobrotvorni balzam za pomoć ženama u Burkini Faso

04.03.2015 u 07:00

Bionic
Reading

L’Occitane svake godine na Međunarodni dan žena posebnu pozornost usmjeri ženama u Burkini Faso. Sto posto prihoda od prodaje L'occitane Karite dobrotvornog balzama namijenjeno je nevladinim organizacijama koje uz potporu Zaklade L’Occitane potpomažu ekonomskom osamostaljivanju žena u Burkini Faso

Nježni balzam s mirisom marelice sastoji se od 96% karite maslaca koji hrani, obnavlja, umiruje, štiti i njeguje usne, tijelo i kosu. Ovaj višenamjenski balzam u praktičnoj metalnoj kutijici možete uvijek nositi sa sobom.

Karite dobrotvorni balzam Marelica, 20g • Cijena: 24,10 kuna

Proizvod je dostupan u L'OCCITANE trgovinama i web trgoviniod 4. ožujka.do isteka zaliha. Više informacija saznajte na web stranici loccitane.hr.

Godine 2009.,  L’Occitane Zaklada je započela višegodišnje partnerstvo s francuskom nevladinom organizacijom Entrepreneurs du Monde, koja je pomogla razviti instituciju za mikrofinanciranje ASIENA. Cilj tog projekta je promoviranje ekonomskog osamostaljivanja i poduzetničkog duha među ženama u Burkini Faso. To se postiže pomoću dva mehanizma:

• financijska potpora ženama, kako bi mogle započeti razvijati djelatnosti koje donose prihode,

• društveno-ekonomska potpora za razvijanje poduzetničkih vještina.

Do danas, gotovo 900 žena je naučilo čitati i pisati u 31 centru pismenosti koje podupire L’OCCITANE Zaklada, a više od 6.000 žena koristi mikrokredite.

357496,345538,325762,210690