ALESSANDRA DE OSMA

Idealna za hladne dane: Jedna od najbolje odjevenih plemkinja ima savršenu haljinu za zimu

09.02.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Princeza Alessandra de Osma, poznata i kao Sassa, supruga princa Christiana od Hannovera, poznata je po svom istančanom modnom stilu i pravo je modno nadahnuće

Princeza Alessandra de Osma, po struci odvjetnica, poput svog supruga, ponovno ima odjevni komad koji bismo vrlo rado i sami isprobali ove zime.

Brojne fashionistice vrlo se rado vraćaju na Sassin profil prepun savršenih modnih kombinacija: modernih i ženstvenih, u skladu s trendovima, no uvijek s nekim šarmantnim i neočekivanim twistom.

Poznata po svojim divnim modnim izdanjima, Sassa je na Instagramu, na kojem je prati velik broj obožavatelja, pokazala po tko zna koji put da je doista jedna od onih sretnica koje kao da su rođene s dobrim ukusom.

Lijepa brineta rođena u Peruu, koju često nazivaju i 'milenijskom princezom', vrlo rado nosi haljine ne samo ljeti, pa je oduševila fantastičnim modelom idealnim i za hladnije zimske dane.

  • +14
Zimske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Riječ je o popularnim haljinama od pletiva kojih se zaljubljenice u modu ne mogu zasititi, a rješavaju nas muke oko osmišljavanja modnih kombinacija u jednom potezu.

Sassa je tako odlučila za haljinu od mekog sivog pletiva, a koja je otkrila jedno rame - što je efektan detalj koji čini razliku.

Efektnu haljinu koja ističe figuru uparila je s još jednim dobrim komadom: prekrasnim kaubojskim čizmama od brušene kože u boji tamnog duhana.

Jednostavna frizura i jedva vidljiv make up upotpunili su look za čistu peticu ove stajliš modne odlikašice, bivše manekenke i dizajnerice koja je udajom za princa od Hannovera dobila titulu princeze.