NAGRADNJAČA

Dobitnici anticelulitnog paketa - 'Skidajmo ga!'

07.03.2011 u 12:21

Bionic
Reading

Odlučite koga ćete skinuti i krenite u akciju! Grupni.hr & Mexico Sun u suradnji s tportalom organiziraju nagradnjaču pod nazivom 'Skidajmo ga!'.

Grupni.hr je portal koji svakoga dana nudi najoriginalnije i najbolje ponude za usluge i proizvode s garantiranim popustima od 50 do čak 90%. Zahvaljujući velikoj bazi produkt partnera ponude obuhvaćaju za svakoga po nešto i za svaku priliku. Jedan od produkt partnera Grupni.hr je i Mexico Sun, koji ekskluzivno i samo na Grupni.hr donosi dnevne ponude i to najmanje dvije mjesečno.

Sve što je potrebno uraditi je točno odgovoriti na dva pitanja u nastavku teksta i odgovarati uvjetima sudjelovanja u nagradnjači.


Anticelulitni paket koji donosi Mexico Sun je komplet koji se sastoji od: Peelinga tijela, radio frekvencije, body formera, body wrappinga, anticelulitne masaže i limfne drenaže. Sve navedeno vrijedi za ukupno 10 dolazaka, i ovisno o potrebi svakog pojedinca, a svaki dolazak traje najmanje 60 minuta!

Vrijednost glavne nagrade je 6.500 kn, a pored glavne nagrade, možete osvojiti i Vino therapy Spa Mask kremu - koja se bazira na ekstraktima grožđa, odnosno vina i koji obnavlja i regenerira koža, zaustavlja starenje, bori se protiv slobodnih radikala i smanjuju bore. Druga utješna nagrada je Yogurt spa mask krema – krema koja trenutno vlaži, djeluje na hidrolipidnu barijeru gornjeg sloja kože, omekšava kožu i umiruje suhu i dehidriranu kožu. Vrijednost svake kreme je 280 kn!


Za sudjelovanje u nagradnjači na tportalu potrebno je točno odgovoriti na dva navedena pitanja, biti punoljetan (+18) te registrirani član na portalu
Grupni.hr.

Glavnu nagradu osvojila je Ljiljana Stanić.

Drugu nagradu osvojila je Andreja Šelendić.

Treću nagradu osvojila je Katja Regvat.