BESPLATNO PREDAVANJE

Do boljeg zdravlja uz podršku prirode

22.09.2009 u 21:53

Bionic
Reading

Jacqueline Young, ugledna britanska nutricionistica, naturopatkinja i klinička psihologinja koncem rujna posjetit će Zagreb. Održat će javno predavanje na temu: Do boljeg zdravlja uz podršku prirode (Snagom mladog lišća ječma protiv toksina) te se osvrnuti na važnost kvalitetne prehrane i na prirodne dodatke prehrani kojima možete ojačati imunitet i unaprijediti vlastito zdravlje

Predavanje se može poslušati u centru Makronova u Zagrebu, 30 rujna u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Jacqueline Young na predavanju će staviti naglasak na važnost kvalitetne prehrane i prirodnih dodataka prehrani kao i ostalih prirodnih pripravaka za unaprjeđenje vlastitog zdravlja . Ova iskusna stručnjakinja magistrirala je kliničku psihologiju. Strukovno se usavršavala na raznim poljima komplementarne medicine te stekla stručne i akademske kvalifikacije orijentalne medicine, naturopatije, nutricionizma, akupunkture i epidemiologije. Savjetnica je za prehranu i autor stručnih članaka o zdravlju već više od 20 godina.

Autorica je 5 knjiga o prirodnoj medicini od kojih je najpoznatija : Komplementarna medicina za neznalice(Complementary medicine for dummies), u kojoj obrađuje neka od područja alternativne medicine kao što su tibetanska, ajurvedska i japanska medicina, akupunktura, homeopatija i naturopatija. Piše za mnogobrojne web portale, specijalizirane magazine te zdravstvene publikacije. Podučava na Sveučilištima komplementarne medicine gdje sudjeluje i u kliničkim istraživanjima..

Na predavanju će biti riječi o detoksikaciji organizma koja je posebno važna pri promjeni godišnjih doba, super hrani, jačanjue otpornosti organizma, toksinima koje svakodnevno unosimo i prirodnim pripravcima za jačanje imuniteta.