od 21.01. do 29.02.

Do 20% popusta na zamjenu zaslona Samsung mobilnog telefona

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Unutar sat vremena na lokaciji Zagreb i Split možemo ponuditi kompletni servis Samsung mobilnih telefona

U periodu od 21.01.2020 do 29.02.2020. Smart Smart servis odlučio je dodatno nagraditi korisnike svojih usluga i to s popustom na popravak zaslona Samsung mobilnih telefona.

Zasloni mobilnih telefona su sve veći, sadržaj na njima izgleda sve bolje, ali ujedno zbog povećane uporabe slomljeni ili razbijeni ekran je sve češći kvar na mobilnom telefonu. Bez obzira da li ste razbili ekran Vašeg mobitela prilikom odlaska na posao, napornog treninga ili vam je jednostavno ispao na plaži, zamjena ekrana je najčešće potrebna odmah, kako se kvar ne bi proširio na ostatak uređaja.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Smart Smart d.o.o. je ovlašteni servis za Samsung mobilne telefone te TV uređaje za područje republike Hrvatske. Posebno smo ponosni na naš brzi servis gdje već unutar sat vremena na lokaciji Zagreb i Split možemo ponuditi kompletni servis Samsung mobilnih telefona (ovisno o dostupnosti rezervnih dijelova). U slučaju kada je Vaš slomljeni ekran zamijenjen za vrijeme trajanja originalne garancije, a isti posao je odrađen u ovlaštenom servisu, garancija na Vaš mobilni telefon neće biti poništena. Tako da preporučujemo korištenje isključivo ovlaštenog servisa.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Više informacija o uvjetima promocije, cijenama te podržanim uređajima potražite na stranici Smart Smart servisa ili na stranici.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!