BEE RADIANT SPF30

Dnevna krema s matičnim stanicama naranče

26.02.2018 u 17:09

Bionic
Reading

Nova dnevna krema za blistavost i borbu protiv starenja kože s matičnim stanicama naranče. Prirodna zaštita za mladolik i blistav izgled kože.

APIVITA predstavlja još jedan čudesan proizvod u BEE RADIANT liniji za njegu lica i područja oko očiju. Nova dnevna krema za blistavost i borbu protiv starenja kože BEE RADIANT SPF30 s matičnim stanicama naranče upotpunjuje tretman za oštećenu kožu, kako bi vratila izgubljenu energiju stanica kože i povećala njihovu vitalnost.

Tokom vremena, koža gubi svoju blistavost i gustoću i pojavljuju se bore. Mikro obnova kože je oštećena, a smanjuje se sastav kolagena i elastina koji čine čvrstu mrežu i doprinose gustoći kože. Štoviše, dio svjetla se ne reflektira i koža izgleda manje blistavo. Istodobno se elastičnost kože smanjuje i pojavljuju se nabori i bore.

Konačno, štetno zračenje sunca (UV) najvažniji je čimbenik prijevremenog starenja kože, a zaštita protiv nje je potpuno neophodna tijekom cijele godine.

S 84% prirodnih sastojaka, nova dnevna krema za blistavost i borbu protiv starenja kože BEE RADIANT SPF30 djeluje na više razina, zadovoljavajući potrebe kože za anti-age njegom i blistavošću na holistički način:

  • Sprječava i smanjuje pojavu bora
  • Vraća blistavost i mladolik izgled kože
  • Sprječava foto starenje kože s zaštitom od UVA i UVB zračenja
  • Pruža antioksidativnu zaštitu i zaštitu o štetnih utjecaja iz okoliša
  • Hidratizira kožu
  • Učvršćuje i osnažuje kožu i raspoloženje

Aktivni sastojci nove BEE RADIANT SPF30 dnevne kreme:

  • Matične stanice naranče: One uključuju aminokiseline, osobito prolin, kao i organske kiseline, šećere, peptide i proteine. One vraćaju gustoću kože povećanjem sastava kolagena i elastina. Mikro-obnova kože postaje ravnomjernija, povećava sposobnost kože da reflektira svjetlost i koža postaje glatka i blistava s mladenačkim izgledom.
  • Prirodni i organski filteri za sunce s širokim spektrom: oni nude zaštitu od UVA i UVB zračenja, što je najveći razlog za prerano starenje kože.
  • Kombinacija prirodnih mineralnih filtera koji povećavaju prirodnu blistavost i poboljšavaju ton kože.
  • Organsko maslinovo ulje i ulje nara i organski med: Bogati antioksidativnim svojstvima, oni podržavaju dobru funkciju stanica, nudeći hidratizirani i zdravi izgled kože.
  • Hijaluronska kiselina: S vrlo niskom molekularnom težinom, nudi dubinsku hidrataciju čak i u dubljim epidermalnim slojevima i pomaže u održavanju gustoće kože, vezanjem i stabilizacijom vode u koži.
  • Nagrađivan patentirani ekstrakt propolisa, APIVITA Inovacija: Ova inovativna metoda odnosi se na ekstrakciju i inkapsuliranje polifenola i flavonoida propolisa. Po prvi put, aktivne tvari su inkapsulirane u ciklodekstrin kako bi se postigla maksimalna i stalna koncentracija flavonoida i polifenola. Krajnji proizvod je ekstrakt s jakim antioksidativnim svojstvima koja povećavaju vitalnost stanica i štite kožu od prijevremenog starenja. Laboratorijske studije pokazuju svoju učinkovitost u zaštiti stanica od grubosti okoliša i održavanja njihove vitalnosti.(Ekstrakt propolisa / Propolis Ekstrakt, Patent Br. 1007520)
  • Infuzija divlje ruže: Voda je zamijenjena infuzijom sjemena divlje ruže iz Nymfaio, Florina. Pseudo-sjemenke divlje ruže (šipak) su bogati izvor vitamina C, jabučne kiseline, antocijanina, flavonoida i šećera. Značajna količina tih sastojaka prolazi kroz infuziju nudeći antioksidativna, protuupalna i hidratantna svojstva.
  • S 4 100% organska eterična ulja: S eteričnim uljima bergamota, zelene tangerine, ruže i grejpa, pružajući učvršćivanje i revitalizaciju kože i raspoloženja.

 

Nova dnevna krema za blistavost i borbu protiv starenja kože BEE RADIANT SPF30 NE sadrži PARABENE, SILIKONE, MINERALNA ULJA, PROPILEN GLIKOL, BUTILEN GLIKOL, ETANOLAMINE, FTALATE, POLICIKLIČNE MOŠUSE I NITRO MOŠUSE.

BEE RADIANT uključuje i ove proizvode:

BEE RADIANT Krema za blistavost i borbu protiv starenja kože - 98% PRIRODNIH SASTOJAKA

Lagana ili bogata tekstura

 

BEE RADIANT Krema za blistavost i borbu protiv starenja kože za područje oko očiju - 99% PRIRODNIH SASTOJAKA

Bez parfema- Oftamološki testirano

BEE RADIANT SERUM Serum za blistavost kože - 96% PRIRODNIH SASTOJAKA

 

Kompletna BEE RADIANT linija se proizvodi u APIVITA Bioclimatskoj tvornici u Markopoulo, Attica, Grčka. Dostupan je u ljekarnama, u odabranim Muller prodajnim mjestima, Delmerion webshopu I na 15 tržišta u inozemstvu.

 

MPC: 349,00kn

Prodajna mjesta: ljekarne, Muller, Apivita store Zagreb, Masarykova 12, web shop www.delmerion.hr