Jer sve smo to mi!

dm te poziva: zahvali najvažnijim ljudima u svom životu

14.12.2015 u 10:47

Bionic
Reading

dm te poziva da od 14. prosinca 2015. do 11. siječnja 2016. na stranici mi.dm-drogeriemarkt.hr zahvališ ljudima koji su utjecali na tebe. Jer sve smo to mi! Svi smo mi skup osoba s kojima smo se tijekom života susreli. Naša osobnost odražava iskustva i trenutke koje smo dijelili s prijateljima i obitelji. Katkad neizbrisiv trag može ostaviti i ljubaznost potpunog stranca u pravom trenutku

Mama, tata, suprug, dečko ili cura, trener, prijatelj ili prijateljica, slučajan prolaznik ili prva ljubav – u životima svakoga od nas postoje ljudi su utjecali na nas, znali nas nasmijati i dati nam snagu kada nam je to bilo najpotrebnije.

Kampanjom 'Jer sve smo to mi!' dm želi sakupiti priče o ljudima koji su ljubavlju, pažnjom ili lijepom gestom ostavili trag u životima svojih bližnjih i tako podsjetiti sugrađane kako svi mi možemo napraviti razliku u životima drugih.

Postupak je jednostavan, izaberi osobu koja ti je jako važna i na stranici mi.dm-drogeriemarkt.hr podijeli vašu zajedničku fotografiju ili video i ispričaj priču o tome kako je ta osoba promijenila tvoj pogled na život.

Reci joj 'Hvala!', a najoriginalnije priče dm će nagraditi dm darovnim karticama u vrijednosti od 100, 250 i 500 kuna ili dm poklon-paketom.

U nagradnoj igri možete sudjelovati od 14. prosinca 2015. do 11. siječnja 2016., a imena sretnih dobitnika otkrit ćemo 29.1.2016. na web i Facebook stranici dm-a.