Istraživanje portala Moj posao

dm devet godina među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj

18.12.2015 u 16:33

Bionic
Reading

I ove godine, zauzevši visoko drugo mjesto među velikim tvrtkama, dm se našao u društvu najboljih poslodavaca u Hrvatskoj. U devetom istraživanju portala Moj posao ove je godine svoje zadovoljstvo radom u tvrtki ocjenjivalo više od 3.000 zaposlenika iz 34 tvrtke iz svih grana hrvatskog gospodarstva

Rezultati istraživanja su pokazali kako više od 90% djelatnika dm-a razumije dugoročne ciljeve i strategiju tvrtke, a 8 od 10 djelatnika su zbog povratnih informacija koje dobivaju, svjesni koliko je njihov posao važan za uspjeh tvrtke.

Zajedništvo i ugodna atmosfera u dm-u posebno su važni, stoga ne iznenađuje da je veliki broj djelatnika koji su sudjelovali u istraživanju potvrdio kako im dm osobno mnogo znači te su izjavili kako bi bili sretni da ostatak karijere provedu u dm-u. Uspjehe koje dm ostvaruje čak 9 od 10 djelatnika prihvaća kao osobne, što je dodatna potvrda zajedništva koje vlada između djelatnika i dm-a.

'Hvala svim djelatnicima što su nam omogućili da i ove godine budemo u društvu najboljih poslodavaca. Pozitivnom radnom atmosferom i dobrim radnim uvjetima dm zahvaljuje djelatnicima što su svojim angažmanom pomogli izgraditi odnos dm-a s kupcima, kao i ugled dm-a u Hrvatskoj te pomogli da naša priča u Hrvatskoj traje već gotovo dva desetljeća', izjavila je Nataša Odak , menadžerica Razvoja ljudskih resursa dm-a.