MARS JE U BLIZANCIMA

Djevice, Strijelci, Blizanci i Ribe, pojačajte oprez u sportu, prometu i radu sa strojevima

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 31.03.2019 08:01
  • Objavljeno 31.03.2019 u 08:01
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mars, ratnički planet muževnosti i agresije, putuje Blizancima od nedjelje 31. ožujka do 15. svibnja. Mitološki je Mars bog rata, a u astrologiji govori o borbenosti, ljutnji i porivima. U Blizancima se Mars osjeća nemirno, ne trpi status quo i traži razrješenja

Za vrijeme ovog tranzita vaša će psihička energija biti jaka i u potrazi za tjelesnim izrazom. To znači da ćete puno govoriti, nervozno hodati po prostoriji i obavljati nekoliko poslova odjednom. Zbog povećane radne motivacije nastojat ćete obaviti previše poslova u kratkom vremenu.

Iako će vam se činiti da spretno žonglirate zadacima, bit ćete površni i neprecizni. Potrošit ćete dosta vremena na ispravljanje pogrešaka, ako ih uopće uočite. Opuštanje vam neće ići od ruke. Čim ostanete besposleni, nešto će vas gristi iznutra i tjerati na akciju ili razmišljanje.

Potreba za druženjem bit će povećana, a većinu vremena provest ćete u razgovaranju i nadmudrivanju. Jedni ćete drugima pokušavati dokazati da ste u pravu uz pomoć jeftinih logičkih obmana ili ćete se zapetljati u priču pa se zbog frustracije prebaciti na svadljiv ton.

To neće imati težih posljedica ako se radi o neformalnom razgovoru, no ako pregovarate o nečemu važnom, što prije prijeđite na bit i ne skrećite s teme. U suprotnom nećete doći ni do kakvog zaključka ni odluke.

Imate li otprije teškoća sa spavanjem, one bi mogle eskalirati idućih mjesec i pol. Ako inače normalno spavate, idućih ćete se tjedana duže prevrtati po krevetu, a san će vam biti isprekidan pa ćete se buditi nedovoljno osvježeni. Izbjegavajte kofeinske napitke nakon 18 sati.

Prolazak Marsa Blizancem povoljan je za sport i rekreaciju. Umjereno tjelesno umaranje pomoći će vam i da lakše usnete i čvršće spavate. Pripadate li Blizancima, Djevici, Strijelcu i Ribama, budite oprezni u sportu, prometu i radu sa strojevima. Vama će Mars biti neprijateljski položen, što može dovesti do ozljeda, zamora mišića i incidenata s materijalnom štetom.

  • +47
  • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!