MODA ODRAŽAVA OSOBNOST

Dječački stil Shiloh Pitt vs. štiklice Suri Cruise

06.07.2010 u 11:48

Bionic
Reading

Shiloh i Suri, vršnjakinje i kćerkice slavnih holivudskih parova, već u ranoj dobi krenule su dijametralno suprotnim modnim putevima. Kako će se oni odraziti na njihovo ponašanje?

U više navrata pisalo se o odjevnim kombinacijama i izborima četverogodišnje Shiloh, kćerkice Angeline i Brada - djevojčica jako nalikuje na slavnog oca, voli mušku odjeću i često moli roditelje da je šišaju poput braće. S braćom i njihovim prijateljima voli se igrati kauboja i Indijanaca pa je paparazzi često zatječu s mačevima, opasačima za igračku-pištolj, i to u, naravno, vrlo neženstvenim kombinacijama.

Njena mama, koja će uskoro osvanuti na novoj naslovnici časopisa Vanity Fair, u intervjuu je objasnila da podržava pomalo divlji stil svoje nježne plave kćerkice.

'Mislim da ima stila poput stanovnika Crne Gore, tako se tamo oblače', izjavila je Jolie koja nije nimalo zabrinuta za kćerkin identitet.

Štoviše, dodala je da će zajedno sa suprugom poticati njihovo šestoro djece da razvijaju vlastiti stil. Naime, i ona se kao djevojčica ponašala više kao muško, a danas je jedna od najseksipilnijih holivudskih diva.

Antipod buntovnoj Shiloh njena je vršnjakinja i holivudska suparnica u natjecanjima paparazza za najbolju fotku: četverogodišnja Suri Cruise. Ona se najbolje osjeća u štiklicama, lepršavim ženstvenim haljinicama, često se kiti i tijarama te ostalim svjetlucavim modnim dodacima, a skraćivanje kose ne dolazi u obzir. S druge strane, s obzirom na njene modne eskapade, pomni kritičari nikada ne dovode u pitanje primjerenost njezinog oblačenja na koje ponajviše utječu njeni slavni roditelji Katie Holmes i Tom Cruise

Za razliku od Shiloh, ona se najbolje osjeća okružena igračkama tipičnim za djevojčice, pa je često viđana s lutkama i plišanim igračkama u rukama. Vrijeme će pokazati u što će se razviti njihovi modni stilovi, a usput - i osobnosti.