JE LI OTIŠLA MALO PREDALEKO

Dizajnerici blokiran Twitter nakon što je izjavila da je Meghanina vjenčanica identična njezinoj kreaciji

28.05.2018 u 12:01

Bionic
Reading

Emilia Wickstead, omiljena dizajnerica vojvotkinje od Cambridgea, prošlog je tjedna tvrdila kako je vjenčanica Meghan Markle identična jednoj od vjenčanica iz njezinih kolekcija. Sada je nekim čudom njezin profil na Twitteru blokiran, a svi se pitaju zašto

Novozelandska dizajnerica s londonskom adresom, Emilia Wickstead, koja je tvrdila da je Meghanina vjenčanica identična jednoj od njezinih kreacija, ostala je bez svog profila na Twitteru koji je misteriozno nestao bez taga.

Slavna dizajnerica i jedna je od omiljenih dizajnerica Kate Middleton koju je više puta imala priliku odijevati, prošlog je tjedna javno komentirala kako je 200 tisuća funti vrijedna vjenčanica Meghan Markle 'identična' jednoj od vjenčanica iz njezinih kolekcija, a riječ je o haljini od 7.000 funti, što je čak 28,5 puta manja cijena od Givenchyjeve vjenčanice.

Nakon izjave slavne dizajnerice, kao i tvrdnji da je Meghanina vjenčanica loše skrojena zbog čega je djelovala preopušteno, javnost se obrušila na nju, a Twitter su preplavili optužujući komentari. Brojni tviteraši smatrali su kako su dizajneričine izjave neprofesionalne, kako zbog toga što kritizira rad kolegice Clare Wright Keller iz Givenchyja, tako i zbog toga što godinama radi za kraljevsku obitelj.

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Meghanina vjenčanica je identična jednoj od naših haljina. Navodno je puno ljudi komentiralo: 'To je haljina Emilije Wickstead'', rekla je nakon kraljevskog vjenčanja novozelandska dizajnerica.

'Ako odabereš jednostavan dizajn, haljina ti mora savršeno pristajati. Njezina je vjenčanica bila poprilično opuštena', izjavila je Wickstead kojoj se nije dopala ni Meghanin izbor frizure. 'Mislila sam si: 'Zategni te pramenove kose. Pa to je kraljevsko vjenčanje, pobogu!', komentirala je tada dizajnerica.

Mnogi su se zapitali i hoće li Kate Middleton nakon ovog ikada više nositi kreacije novozelandske dizajnerice, obzirom da se drznula kritizirati novopečenu članicu kraljevske obitelji, dok drugi smatraju kako se Wickstead trebala direktno obratiti modnoj kući Givenchy, umjesto što ih javno proziva za krađu dizajna.

Drugi su pak 'iskopali' dizajneričinu izjavu u kojoj piše kako ju je u kreiranju vjenčanice inspirirala Givenchyjeva haljina koju je Audrey Hepburn 1954. godine nosila u filmu 'Sabrina'.