MODNI SUD

Bez zadrške: Victoria Beckham odlučila javno izreći što misli o vjenčanici Meghan Markle

  • N. Sa.
  • Zadnja izmjena 25.05.2018 21:43
  • Objavljeno 25.05.2018 u 21:43
Bionic
Reading

Među slavnim uzvanicima na kraljevskom vjenčanju godine našli su se i David i Victoria Beckham. Budući da se tjednima prije vjenčanja nagađalo kako bi Meghan Markle na svom danu iz snova mogla zablistati upravo u haljini s potpisom Victorije Beckham, što je ona imala reći na kreaciju Givenchyja javnost nije dugo čekala

Bračni par Beckham bio je među rijetkim celebrityjima na kraljevskom vjenčanju godine, a njihov dolazak u kapelicu St. Georgea pomno je promatran. Svima je 'zapelo' za oko dobro raspoloženje bivšeg nogometaša, Davida Beckhama, ali isto tako i namrgođeno lice nekadašnje pjevačice, danas modne dizajnerice Victorije Beckham.

Iako se nagađalo kako bi Meghan Markle mogla na svom vjenčanju zablistati upravo u haljini s potpisom slavne Britanke, to se na kraju nije dogodilo. Američka glumica odjenula je svoju haljinu iz snova s potpisom Givenchyja, a što o njoj misli Victoria Beckham, otkrila je u intervjuu za The Evening Standard.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mislim da je izgledala apsolutno prekrasno. Vjenčanica joj je zaista pristajala, mislim da je bila savršena za nju. A i Harry je izgledao dobro', rekla je ne baš rječita Victoria Beckham, koja je temu brzo prebacila s mode na samo vjenčanje.

'Bilo je to divno vjenčanje, koje ostavlja bez riječi. Izgledali su tako sretni, a i svi su bili sretni zbog njih. Meghan izgleda kao istinski lijepa žena koja ga zaista voli. Njihova ljubav je zaista iskrena.'

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Victoria Beckham za vjenčanje odabrala tamno plavu haljinu s ovratnikom koji je imao malu srebrnu kopču, a tamnu kombinaciju 'razbila' je crvenim salonkama s vrtoglavo visokim potpeticama. Kako je rekla, da se ona sama udaje pred toliko ljudi, bila bi itekako nervozna.

  • +21
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bila je zaista čast biti među uzvanicima na vjenčanju. Da je to bio moj dan, zasigurno bi bila nervozna.' O samom prijemu nakon vjenčanja, i detaljima koji su se događali na ručku kod kraljice Elizabete II, a potom i na večeri u Frogomore House, nije željela pričati.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal