glamurozna i ženstvena

Dina Dragija izgledala je bajkovito: Pogledajte vjenčana izdanja novopečene supruge Tina Jedvaja

11.06.2022 u 20:01

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i njegova dugogodišnja djevojka vjenčali su se u subotu u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu. Dugogodišnja djevojka nogometnog reprezentativca na slavlju ljubavi izgledala je poput princeze

Dina Dragija je, kako se može vidjeti na fotografijama njezinih prijatelja, izabrala je više vjenčanica. Najprije je, za vjenčanje u crkvi zalistala u bijeloj vjenčanici sirena kroja i otvorenim leđima dok joj je kosa stilizirana u glamurozne valove s bisernim ukrasom na vrgu glave.

Potom je za dolazak do matičara, kako su to sa svojim snimkama i fotografijama pokazali iz Salona Franić, ali i dizajnerica Kristina Burja, Dina odabrala dugu bijelu kreaciju posutu šljokicama s velikim prorezom kako bi istaknula svoje vitke noge.

Uz tu je haljinu koju je iskombinirala sipele od PVC-a kojeg sprijeda krasi okrugla kopča s kristalima i geometrijska peta nalik čaši za martini, koja je postala zaštitini znak luksuznog brenda dizajnerice rumunjsko-jordanskog podrijetla Amine Muaddi. Cijeli stajling plavokosa ljepotica je zaokružila okruglom torbicom posutom kristalima. Dok je koračala do matičara na glavi je imala dugi prozirni veo.

Efektan stajling zaokružila kosom svezanom u dugi rep i dramatično naglašenim očima za što je zaslužan vizažist Karlo Rusan (poznatiji kao Ruka Beauty).

  • +4
Dina Dragija djevojačka Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram