OŠTEĆENJE MIŠIĆA

Dijana Čuljak na terapiji zbog djelomične paralize lica

11.01.2011 u 21:24

Bionic
Reading

Dijana Čuljak prima terapije nakon što joj se navodno paralizirala jedna strana lica

Urednica Dijana Čuljak Šelebaj prolazi kroz teško razdoblje. Naime, Dijana se nedavno razboljela, što je liječnike navelo da je testiraju na najcrnje dijagnoze koje su srećom sada iza nje. Dijana je sda bolje, ali je saznala da se bori s autoimunom bolesti zbog koje joj se jedna strana lica atrofirala, a poslu se, doznaje Story, vraća tek potkraj mjeseca.

Dijanina bolesti uzrokovana je stresom te će, kako navodi Story, Dijana morati doživotno piti tablete i dok god bude potrebno odlaziti na liječničke pregleda i kontrole. Da nešto nije u redu s njezinim zdravstvenim stanjem, Dijana je primijetila prije šest tjedana kada se konstantno nije osjećala dobro, no tome nije pridavala previše pažnje.

Kolege na televiziji primijetili su da joj se lice ukočilo te da joj je jedno oko nateklo. Nakon toga je otišla u Klinički bolnički centar Rebro, gdje su liječnici odbacili najcrnje dijagnoze. Nakon punih mjesec dana liječničkih pregleda Dijana je tražila liječnike da je puste na kućni oporavak preko blagdana, što joj je bilo vrlo važno jer joj je kćerkica Lara 3. siječnja slavila rođendan.