UDOBNOST PRIJE SVEGA

Sve je oduševila odabirom: Jednostavnu vjenčanicu ova mladenka nosila je s najlaskavijom verzijom balerinki

18.05.2022 u 14:33

Bionic
Reading

Umjesto tipičnih haljina za poseban dan, mladenke sve češće biraju netipična, no ništa manje genijalna izdanja, a nerijetko iznenade i odabirom obuće koji je daleko od svadbenih cipela kakve smo navikli viđati

Na Instagramu gotovo svakodnevno svjedočimo posebnim izdanjima mladenki, a ovoga puta svojim svadbenim stajlingom brojne je oduševila Amerikanka imena Adriana.

Za poseban dan odabrala je jednostavnu vjenčanicu brenda Sarah Seven s detaljem puf rukava i kvadratnog dizajna ovratnika, a ležeran dojam svadbenog stajlinga istaknula je bijelim rajfom u službi vela, ali i odabirom obuće.

Umjesto klasičnih bijelih cipela s potpeticom, ova mladenka odlučila se za najlaskaviji model balerinki po uzoru na slingback cipele.

Njezin odabir činio je bež model čiji je remenčić s logotipom otkrio da je riječ o modelu s potpisom modne kuće Dior, a gotovo identičan model osvojio je i prvu damu Amerike, Jill Biden.

Ovaj tip balerinki posebno laska figuri, a bez žrtvovanja udobnosti stvorit će efekt vizualno dužih nogu. Osim navedenog, većina verzija takozvanih slingback balerinki krasi statement izgled zahvaljujući efektnim detaljima i materijalima što ih čini idealnim odabirom kada poželite podići osmišljeni stajling na novu razinu.

  • +4
Slingback balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Modeli presvučeni cirkonima ili verzije sa sjajnim kopčama i upečatljivih boja sada se ističu i predstavljaju idealan odabir u svečanim prilikama, ali i dnevnim uz pravilno stiliziranje.