PROGNOZE ZNALACA

Deset modnih brendova koji će vladati modnom scenom u narednim mjesecima

28.11.2017 u 06:43

Bionic
Reading

Godina 2017. bila je vrlo uzbudljiva kad je riječ o uspjehu novih brendova na modnoj sceni, a prema mišljenju modnih znalaca, pojedine novopridošlice na modnoj sceni viđat ćemo svugdje u narednoj godini

Pojedini brendovi kojima modni eksperti prognoziraju ogroman uspjeh već su uspjeli osvojiti naklonost slavnih trendseterica, kao što je slučaj s novim australskim brendom I.Am.Gia.

Miaou

Sudeći po izdanjima slavnih djevojaka poput sestara Hadid, Kendall Jenner i pjevačice Selene Gomez, zanimljive hlače njujorškog brenda Miaou postale su modni must have, a njihov veliki ovogodišnji uspjeh nastavlja s uzlaznom putanjom i u narednim mjesecima.

  • +4
Hlače brenda Miaou na slavnim djevojkama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kreist

Ovaj relativno novi poljski brend istaknuo se na modnoj sceni odjevnim komadima inspiriranim modom 70-ih, a njegovoj popularnosti svakako su pridonijele i it djevojke današnjice poput slavnih sestara Belle i Gigi Hadid.

Inamorata Swim

Novi brend kupaćih kostima, koji je stvorila zanosna kraljica bikinija Emily Ratajkowski, već je ostvario značajan modni uspjeh zahvaljujući maštovitim uzorcima, bojama i krojevima.

  • +7
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I.Am.Gia

Gotovo da ne postoji it djevojka današnjice koja u svojoj kolekciji u ormaru ne posjeduje barem jedan odjevni komad australskog hit brenda koji je svjetsku prepoznatljivost ostvario cjenovno pristupačnim i dizajnom zanimljivim streetwear komadima.

GIA | @angelcandices in the blaster jacket and pants | online now | #IAMGIA

Objavu dijeli I.AM.GIA (@i.am.gia.thelabel)

Elliette

Jače primijećen na fotografijama utjecajnih modnih blogerica na Instagramu, brend Elliette dizajnerice Ellen Quade istaknuo se odjevnim komadima jedinstvene siluete i vezenih detalja inspiriranih putovanjima.

Objavu dijeli elliette (@elliette_)

Ganni

Mali obiteljski brend Ganni iz Kopenhagena brzinom svjetlosti postao je omiljeni brend slavnih dama. Na modnoj sceni istaknuo se kolekcijama cjenovno pristupačne odjeće i upečatljivih uzoraka.

  • +7
Slavne dame nose danski modni brend Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Daisy

Poput brenda I.Am.Gia, još jednom australskom brendu predviđa se ogroman modni uspjeh u narednim sezonama. Riječ je o brendu imena Daisy, koji su ovoga ljeta otkrile popularne djevojke današnjice poput Kendall Jenner i Belle Hadid.

Ciao Lucia

Ovaj brend iz Los Angelesa redovito se može pohvaliti rasprodanim kolekcijama, a na modnoj sceni istaknuo se romantičnim i iznimno ženstvenim odjevnim komadima.

Eliana in the Isabella dress 🍊

Objavu dijeli CIAO LUCIA! (@ciao__lucia)

Danse Lente

Prema mišljenju modnih znalaca, torbe relativno novog brenda Danse Lente uskoro bismo mogli viđati na mnoštvu trendseterica, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore rasprodane zalihe pojedinih modela čija se cijena kreće od dvije do tri tisuće kuna.

  • +4
Danse Lente - torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Alyx

Još jedan brend za čiji su uspjeh zaslužne slavne Kendall Jenner i Bella Hadid osnovan je 2015. godine, a na modnoj sceni uspio se istaknuti odvažnim odjevnim komadima i pomalo subverzivnim detaljima.

Bella in Printemps-Été 2018 ALYX | #alyxgirls

Objavu dijeli ALYX (@alyxstudio)