MODNE NOVOSTI

Deset high street brendova za koje biste trebali znati

25.03.2020 u 13:28

Bionic
Reading

Ako vam je dosadilo kupovati uvijek u istim trgovinama, vrijeme je da bacite oko na neke manje razvikane, ali jednako pristupačne high street brendove koji su jednako zanimljivi poput Zare ili Asosa

Iako će razvikani high street brendovi kao što su H&M, Zara, Mango i Asos uvijek imati posebno mjesto u našim srcima, s vremena na vrijeme volimo baciti oko na ponudu nekih manje poznatih brendova. Priznajte da nema ničeg goreg od toga da je cijeli grad odjeven u istu odjeću i baš zato osjetimo uzbuđenje kad naletimo na neki novi brend čija nas odjeća, obuća i modni komadi oduševe na prvu.

Upoznat ćemo vas s 10 high street brendova koje vrijedi pobliže proučiti.

1. Damson Madder

Materijali od 100% recikliranog poliestera, prirodne boje i pamuk s organskih farmi najbolje opisuju brend Damson Madder koji je ujedno i najmlađi brend na našoj listi. Brend je svoju prvu kolekciju lansirao početkom 2020., a odlična vijest je što je dostupan na Asosu koji dostavlja i u Hrvatsku.

2. Kitri Studio

Ako se odlučite kupiti odjeću s potpisom brenda Kitri Studio, pripremite se da ćete za relativno malo novaca dobiti vrhunske komade. Činjenica da je svaki komad koji nosi potpis ovog brenda proizveden u limitiranom broju, osigurat će vas od toga da na ulicama zateknete nekog u istoj haljini ili vesti. No to često može biti i negativna strana brenda, obzirom da se svi popularni komadi vrlo brzo rasprodaju.

3. Neon Rose

Još jedan zabavan, razigrani i chic brend koji možete pronaći na Asosu je Neon Rose. Ovaj britanski brend, poznat po statement printevima, veliku pažnju pridaje detaljima, a veliki plus je i to što je odjeća dostupna i u plus size veličinama.

4. Finery London

Poslovna elegancija, čiste linije i ženstvenost najbolje oslikavaju brend Finery London. Brend je osnovan 2014., a vrlo brzo je zahvaljujući svojoj DNA postao prepoznat od strane trendseterica. Dok drugi brendovi prate trendove, Finery London se vodi bezvremenskom elegancijom, zbog čega je ovaj brend kao stvoren za žene koje ne pate na trendi krpice.

5. Sézane

Odjeća s potpisom brenda Sézane dašak je Pariza koji svaka žena treba u svom ormaru. Brend je u svojim počecima bio online vintage dućan na eBayu, a potom se razvio u jedan od najpoželjnijih high street brendova inspiriranih retro modom. Sézane cool kožne torbe, retro haljine, statement nakit i pletivo samo su dio onoga što bismo voljeli pospremiti u svoj ormar.

6. Rouje

Još jedan francuski brend osvojio je srca trendseterica diljem svijeta, a riječ je o brendu Rouje koji je osnovala Francuskinja Jeanne Damas. Brend je inspiriran nekim prošlim vremenima i nudi široki izbor bazičnih komada s daškom vintage izgleda. Ako ste u potrazi za retro trapericama, pletenom torbom od ratana ili chic haljinom kojima ćete upotpuniti svoj ormar, ovaj brend je kao stvoren za vas.

7. House of Sunny

Ako ste u potrazi za predimenzioniranom, klasičnom i bezvremenskom odjećom brend House of Sunny je vaš brend. Brend je upravo lansirao svoju 12. kolekciju, što ga još uvijek čini relativno mladim brendom, a u kolekciji ćete pronaći vrlo neobične printeve, jarke boje, veste ukrašene umjetnim krznom i kožne jakne vintage izgleda.

8. Gestuz

Brend Gestuz pokrenut 2008. godine odiše profinjenošću i jednostavnošću. Danski brend obožavat ćete ako volite neutralnu, bezvremensku i nenametljivu odjeću koju možete kombinirati na sto i jedan način. Brend je još uvijek poprilično nepoznat u modnim krugovima, no također je dostupan na Asosu, što je odlična vijest.

9. Dream Sister Jane

Brend Dream Sister Jane londonski je brend inspiriran vintage modom u koju će se zaljubiti vječne romantičarke i sve one koje obožavaju ženstvene bluze i haljine. Teksturirani materijali, čipka, statement detalji, puf rukavi i dramatični krojevi najbolje opisuju ovaj popularni high street brend.

10. Lost Ink

Lost Ink je vrlo pristupačan brend koji je dostupan na Asosu i nudi mladenačku, nosivu i vrlo osebujnu odjeću. Ovaj londonski brend inspiriran je stree style modom pa je idealan za sve one modne ovisnice koje vole biti odjevene u skladu s trendovima i poigravati se s odjećom.