IPAK POKLEKNUO

Depp prekršio obećanje da se neće opijati na snimanju

10.11.2011 u 18:11

Bionic
Reading

Prije početka snimanja filma 'The Rum Diary' s redateljem Bruceom Robinsonom sklopio je pakt o tome da neće piti alkohol na setu

Johnny Deep obećao je ekipi sa seta filma The Rum Diary da neće okusiti ni kap alkohola dok traje snimanje. Osim njega, na ovaj je uvjet pristao i redatelj Bruce Robinson želeći se što više koncentrirati na posao, no plan im se izjalovio. Vruće noći u Portoriku obojicu su brzo dovele do šanka gdje su glumac i redatelj odlučili utažiti žeđ samo nekoliko sati nakon što su snimili prve scene.

'Bruce i ja sklopili smo mali pakt o tome da se nećemo opijati barem prvih mjesec dana snimanja filma. Dogovor smo prekršili ubrzo nakon potpisivanja jer je bilo pakleno vruće i rekao sam Bruceu: 'Idem po pivo, moram.' Kad sam ustao i krenuo prema baru, i on se uputio za mnom', ispričao je Depp.

The Rum Diary
je nova adaptacija knjige Huntera S. Thompsona, u čiju je kožu Depp uskočio prvi put u kultnom filmu Strah i prijezir u Las Vegasu. 'The Rum Diary', kako je ranije objavljeno, neočekivano je podbacio na box officeu. U prvom je vikendu prikazivanja odnio svega pet milijuna dolara, zaradivši samo 2.205 dolara po kinodvorani, obzirom da se prikazivao na 2.272 lokacije.