u srcu Zagreba

Dental Office Tina: Mala stomatološka ordinacija s velikim znanjem

25.05.2021 u 14:10

Bionic
Reading

Stomatološka ordinacija u srcu Zagreba u kojoj je svaki pacijent prijatelj

Posjet stomatologu mnogima ne mami osmjeh na lice. Iako je prva asocijacija na zubare najčešće bol, postoji jedna ordinacija u koju dolazimo i kojoj se vraćamo širom nasmiješeni. Da stomatološki pregled može biti lijepo i ugodno iskustvo, dokaz je Dental Office Tina, mala stomatološka ordinacija u samom centru Zagreba.

Dental Office Tina mjesto je koje već 20 godina pruža profesionalnu uslugu osiguranu čestim edukacijama te upotrebom najkvalitetnijih materijala i tehnologija, a poseban naglasak stavljaju na personalizirani tretman estetske stomatologije. Tijekom dva desetljeća duge tradicije u privatnom stomatološkom sektoru, niti jedan osmjeh na kojemu su radili nije bio isti. Dental Office Tina ponosi se individualnom vrstom terapije koja se temelji na uključivanju pacijenta u svaki korak plana terapije kako bi se došlo do najboljeg i najpovoljnijeg rješenja.

Topla i sigurna atmosfera u stomatološkim ordinacijama svima nam je bitna, a ovoj stomatološkoj ordinaciji prioritet je da se pacijenti osjećaju kao kod kuće. Uvijek dobro raspoložena dr. med. dent. Tina Vukičević svoje pacijente dočekuje i doživljava kao prijatelje. Možete biti sigurni da će vam se posvetiti i pružiti profesionalan pristup, ali s dozom ležernosti i empatije. Njene vještine i znanja ne staju samo na području stomatologije pa tako Dental Office Tina nudi i estetske tretmane lica i vrata.

Tretmani filerima i botoxom kod njih nisu novost, već su došli kao nadopuna estetskoj stomatologiji kako bi pacijentima mogli ponuditi potpunu uslugu na jednom mjestu. Upravo je estetska stomatologija najjača grana ove male ordinacije. Najmanje zbog trenda, a najviše zbog zadržavanja što više zdravog zubnog tkiva kako bi se produljila trajnost samih zubi. Za što harmoničniji osmijeh nude usluge direktnih kompozitnih te indirektnih keramičkih ljuskica. Specijalizirani su i za usluge izrade punih krunica i mostova od cirkona, pune keramike, metalkeramike i kompozita te inlaye i onlaye napravljene od istih materijala.

Ordinacija Dental Office Tina ovih je dana promijenila lokaciju, a za minimalistički, ali topao i privlačan interijer zaslužan je arhitektonski biro Arhitektura Lozica. Moderan interijer sa zaigranim detaljima preslika je karaktera dr. Vukičević. Dok čekate svoj red na blistavi osmijeh bit ćete okruženi neutralnim, umirujućim nijansama, svježim cvijećem i zaigranim slikama i skulpturama. Posjetite ovu malu ordinaciju velikih vještina i sami se uvjerite se u njihovo znanje i predanost svakom osmijehu!