TEŠKE ODLUKE

Demi se obratila odvjetniku

10.10.2011 u 06:42

Bionic
Reading

Demi Moore navodno je potražila pomoć odvjetnika specijaliziranog za razvode nakon što su se počele nizati optužbe da ju je Ashton prevario. Iako još ni Demi ni Ashton nisu progovorili o tome što će se dalje događati s njihovim brakom, nekoliko su se puta zajedno pojavili u javnosti

Demi Moore i Ashton Kutcher prolaze kroz teško razdoblje – ili su pred razvodom. Nitko zapravo ne zna što se događa između tih dvoje glumaca, no holivudskim krugovima kruži glasina da se Demi naoružala odvjetnikom za razvode. Razlog tomu je, naravno, 23-godišnja Sara Leal koja je navodno imala intimne odnose s Kutcherom na samu šestu godišnjicu njegovog braka s Demi, piše Daily Mail.

Iako ni Demi ni Ashton nisu još spominjali razvod, holivudska glasina je da je Demi u petak, 7. listopada, razgovarala s odvjetnikom. Anonimni izvor dodao je da se Demi osjeća vrlo poniženo te da joj je odvjetnik odgovorio na neka pitanja kao što su tko će gdje živjeti i kako bi razvod financijski utjecao na njih. Svaki od dvoje glumaca trenutno ima oko 150 milijuna dolara u novcu i nekretninama.

Kutcher nije u poziciji negirati da je prevario Demi zbog fotografija koje su izašle na vidjelo, a ona iza sebe već ima dva propala braka – prvi s Freddyjem Mooreom i drugi s Bruceom Willisom koji je završio 2005. – pa je očito u prednosti nad njim ako dođe do razvoda.

Ni odvjetnik Kevin Marks ni Demin glasnogovornik nisu imali komentara na glasine o razvodu.