HOLLYWOOD HILLS

Demi Lovato prodaje luksuznu vilu, a teško je reći je li ljepši pogled u nju ili iz nje

09.02.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Američka glumica i kantautorica Demi Lovato oglasila je prodaju svje raskošne kuće u Hollywood Hillsu, koju krasi čak sedam kupaonica, proetor za opuštanje s pogledom na nebeski svod i preljevni bazen

Za kuću s 520 četvornih metara stambenog prostora, koju je 2016. godine kupila za 8,3 milijuna dolara, Lovato sada traži nešto manje od 9 milijuna dolara.

Nakon što se 2018. godine predozirala oksikodonom, Lovato je kuću iznajmljivala za 39.500 dolara mjesečno.

Interijerom trokatne vile dominiraju sive i krem boje i ovim nježnim tonovima je sve od udobnog namještaja i elegantnih ormara do vrlo detaljnih umjetnina.

Staklene stijene od poda do stropa dnevnog boravka pružaju fantastičan pogled na grad, a za dašak starog holivudskog stila u moderno uređenoj kući zaslužni su kamin i namještaj.

Kuhinja je opremljena modernism mramornim površinama i uređajima od nehrđajućeg čelika, a spojena je s obiteljskom sobom i blagovaonicom.

Za druženja i zabave kuća raspolaže i s prostorijom s biljarom i barom.

  • +7
Kuća Demi Lovato Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Jedini nedostatak ove luksuzne kuće je klizak teren na kojemu se nalazi. Imanju je u siječnju 2017. prijetilo klizanje niz liticu, kad se stvorilo klizište koje je odnijelo oko 20 tona blata i krhotina.

Klizište je završilo na imanjima njenih susjeda, neki su ostali zarobljeni u svojim kućama, a zatrpan blatom završio je barem jedan automobile.

Njezina je kuća ostala netaknuuta, ali je klizište onemogućilo ulazak naimanje s ulice.

Nekoliko je domova zbog toga moralo biti evakuirano, a oko 400 obližnjh kućanstava ostalo je bez struje jer je klizište potrgalo dalekovode.