KREĆE NA BOLJE

Slavna pjevačica nakon drame s drogom dobila nominaciju za Grammy

09.02.2019 u 19:34

Bionic
Reading

Demi Lovato sredinom je 2018. završila u bolnici zbog predoziranja, no u siječnju, 2019., ponosno je proslavila šest mjeseci trezvenosti, a sad je dobila i nominaciju za Grammy

Dodjela nagrade Grammy za mnoge je vrhunac karijere, no ne i za pjevačicu Demi Lovato. Mlada izvođačica prvi je put na dodjeli Grammyja bila 2016. kad je pjevala u počast Lionela Richieja, a već 2017. bila je nominirana za najbolji pop vokalni album.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Iako još nije osvojila Grammy, Demi Lovato svakako ima mjesto na listi najpopularnijih glazbenica današnjice. Njena suradnja s Christinom Aguilerom donijela joj je još jednu nominaciju za 2019.

'Dobila sam nominaciju za Grammy i osjećala sam da mi Bog poručuje kako sam na dobrom putu. Ostani snažna i marljiva. Bio mi je pun kufer medija koji iskrivljuju moje riječi. Kad sam dobila nominaciju za Grammy, to me je promijenilo', komentirala je Demi Lovato svoju nominaciju 2017.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Christina Aguilera i Demi Lovato dobile su nominaciju za Grammy zahvaljujući pjesmi 'Fall in Line'. Nominirane su za najbolji pop duo ili grupnu izvedbu.

'Probudila sam se ispunjena nadom. Snovi se ispunjavaju', napisala je Demi Lovato na svom Twitteru.

  • +15
Demi Lovato Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Demi Lovato posebno je ponosna što je nominirana za pjesmu koju je snimila sa svojom junakinjom Christinom Aguilerom.

'Odrasla sam u Teksasu i pjevala njene pjesme svaki dan, iz petnih žila pokušavajući uhvatiti visoke tonove. Da mi je netko rekao da ćemo zajedno biti nominirane za Grammy, nasmijala bi im se u lice. Ovo je potpuno nadrealno', rekla je Demi Lovato.

Demi Lovato Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nema sumnje kako 26-godišnju pjevačicu čeka dug i težak put trajnoj trezvenosti, no Demi Lovato već za sobom ima uspjeh od šest godina neuzimanja droge prije nego joj se dogodilo predoziranje u 2018.

Nakon što je napustila bolnicu, Demi Lovato prijavila se u kliniku za ovisnike i posvetila se oporavku. Pjevačica jede i živi zdravo, vježba i trudi se pronaći novi pogled na život.

'Svi imamo nešto kroz što prolazimo. Ja sam vrlo ponosna na nju i smatram da je nevjerojatno talentirana', rekla je Christina Aguilera.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube